Фашизмът ударно се завръща и отдавна вече не е конспиративна теория, а неизменна част от ежедневието ни. Джендър администрацията на американското правителство приема брутални закони срещу всякакви човешки права и свободи, поредният такъв е: „Правило 2.13 – Процедури за изолация и карантина“.

Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул и Министерството на здравеопазването на щата Ню Йорк легално въведоха въпросното „правило“, според което държавата може принудително да отведе и заключи в карантинен лагер ВСЕКИ по каквато и да е причина, без никакво значение дали е реално болен.

Сега правителството разполага със законови правомощия насилствено да извежда жителите от домовете им и да ги заключва в „карантинни“ (концентрационни) лагери. Няма възрастово ограничение! Децата могат да бъдат прибрани и транспортирани в неизвестна посока от силовите държавни органи без съгласието на родителите.

Терорът от държавата в Китай

Не е необходимо да предупреждават гражданите кога ще идват и колко време ще сте заключен „под карантина“. От вас се изисква да изпълнявате всички стъпки, наложени от властите, включително да приемате лекарства и ваксини против волята си (специално е позволено същите да бъдат експериментални и с неясно действие).

Няма надлежен процес, няма съдебно заседание и няма върховенство на закона, тъй като правителството сега може да отвлича граждани уж в „името на общественото здраве“.

Вие дори не разполагате с право да си направите тест, за да докажете, че не сте болен от болестта, заради която са ви заключили – държавата на практика легализира пълната си власт над тялото ви. Вече всеки, който стане неудобен на режима, може да очаква ненадейно посещение, арест и заключване за неопределен период в строго охраняван обект, където да експериментират със здравето му, точно като в дистопичен Китай. Сега разбирате ли защо строяха толкова активно опасаните с бодлива тел лагери по време на COVID пландемията? Просто са подготвяли инфраструктурата за задаващия се техно-фашистки режим!

Това е един от най-рестриктивните и репресивни законодателни актове, приемани в историята на САЩ, и анулира всички свободи, за които някога са се борили.

Има един последен шанс за спасяване на нюйоркчани – Апелативният съд, но е нищожен.

Ако могат да направят това в Ню Йорк, могат да го направят навсякъде. Трябва да повишим осведомеността сред населението какво всъщност се случва, преди да е станало твърде късно!