В едно от тестовите полета на Глобалистите става все по-страшно. В момента там активно се пропагандира, че всички, които са против мерките на правителството са конспиративни терористи. Съгласно добре познатия и отдавна изтъркан сценарий, властите започнаха да инсценират атентати, но този път с убийства не на мирни граждани, а на полицаи. Обвиняеми в тероризъм обаче в наши дни не са талибаните, а конспираторите антиваксъри. Да, не се шегувам, такава е официалната версия. С подобни вътрешни операции (“фолс флаг” атентати) фашисткият режим ще манипулира обществото, като ги използва, за да оправдае и легализира действията си срещу всички неудобни за статуквото лица. Те ще бъдат преследвани и третирани като изключително опасни престъпници.

В края на миналата година полицията обсади и застреля трима души, като преди това обвини двама от тях в убийство от засада на мъж и жена полицаи, уж случайно изпратени по сигнал в имота им. Разбира се, разпространената по медиите история е повече от безумна и издиша по всички направления, но “брейнуошинг” машината и цензурата в Австралия са толкова жестоки, че вече никой не смее дори да гъкне.

Според официалната версия полицаите били изпратени в отдалечения имот на проверка по сигнал за отвлечен човек, а собствениците му, определени като активисти антиваксъри, незнайно как и защо били подготвени и ги чакали (може би часове) в храстите с автоматични оръжия, откъдето безпричинно застреляли не само полицаите, но и един от съседите си. Колко удобно само, да няма никакви свидетели, особено имайки предвид, че там подобни имоти са на километри разстояние един от друг... След като ченгетата си изфабрикували оправдание, бързо изпратили специалните части, за да убият двамата „конспиратори“ и за всеки случай още един от съседите им. В крайна сметка жертвите на истинските терористи в лицето на държавата били 6 души.

След този случай там имаше още няколко подобни, последният от които е може би най-циничния.

Убийството на Стивън Харисън

Отново по измислен сигнал, този път за притежание на оръжие, полицаите в Куинсланд обсаждат къщата на един от най-изтъкнатите и ерудирани противници на фашистките ковид мерки в Австралия. Става въпрос за 38 годишния политически съветник Стивън Харисън – мъж с 3 висши образования и брилянтен ум, член на Монархическата лига, притежаващ над 6000 книги в личната си колекция. Той бе най-подготвеният в страната от всички експерти на тема конституция, интелектуалец – върл противник на ваксините и рестрикциите, чиито юридически аргументи властите по никакъв начин не можеха да оборят в съда.

Именно затова в неделя вечерта на 12 март дома му бе обсаден от местната полиция, която в продължение на над 10 часа без абсолютно никакъв повод го облъчваше с високочестотно акустично оръжие (предназначено за разгонване на тълпи), генериращо мощен звук до 160 децибела. Попитани защо изобщо го правят, полицаите отговорили, че се опитват да провокират някакъв отговор. Такъв, разбира се, не последвал, а по време на терора Стивън признал на приятел по телефона, че е изключително тежко и повече не може да търпи. Казал също, че единствената пушка, която притежава, е детската играчка на сина му и на практика е невъоръжен и абсолютно беззащитен срещу агресията им. На сутринта полицаите нахлули в дома му и според официалната версия го намерили самоубит с куршум в главата.

За съжаление в страната ни има пълно медийно затъмнение относно случващото се в Австралия, и освен в GodlessEra никъде не се говори по въпроса. Подкрепете справедливостта и свободата като споделите темата, за да научат колкото е възможно повече хора какво се задава насам, ако не изметем навреме фашистите от правителството.

Автор: Ангел Ангелов