Човекът въвел пандемията, който обясняваше във всички интервюта колко е важно да се ваксинирате, сега "изненадващо" заема срещуположната страна.

То е ясно, че антисистемни играчи на такова ниво няма и че Тръмп е поредната контролирана опозиция на Дълбоката държава, но в това, което казва има скрито послание.

А именно, Глобалистите вече много добре знаят, че огромна част от обществото няма да се хване отново на въдицата с COVID-a, затова са решили да изпреварят събитията и най-вероятно дори няма да се пробват да ни заключват под същия предлог.

Сигурно ще измислят нещо, свързано с фалшивите им климатични промени, но за да се развият нещата тук ще им трябва повече време, т.е. рисково е. Така че има немалка вероятност директно да пристъпят към някой от плановете за извънземно нашествие, астероиден апокалипсис, трета световна война или кибер атака, тъй като това значително ще съкрати пътя им към господството. Който и вариант от тези (или някой друг) да изберат, отдавна разполагат с необходимите ресурси и технологии, за да го осъществят.

Крайната цел е повече от ясна: превземане на всички суверенни държави по света чрез въвеждане на глобално правителство, което да не се избира от никого; въвеждане на международна военизирана полиция, която да пази новата власт и да мачка гражданите; отнемане на частната собственост и прехвърляне на земните ресурси в ръцете на тесен кръг от олигарси – неофеодали. Основна роля в този процес ще изиграе дигитализирането на парите и имуществото, както и концепцията за персонална въглеродна квота, която измислиха.

Иначе, Тръмп много добре знае как да привлече масовката на своя страна, но уловката е в това, че и двете американски партии са нищо повече от крилата на една и съща уродлива птица...

Превод на видеоматериала: Киро Скалата

Коментар: Godlessera