ТИ СИ АМАЛИК - ПЪРВА ЧАСТ

Мнозина си мислят, че знаят какво се случва. Моля ви, позволете ми да ви кажа нещо – над 95% си нямат никаква представа. Истинската глава на змията и огромната сила, която стои зад всичко – от войните до Ковида, и останалото между тях и отвъд тях, е една конкретна група. Случващото се по света е свързано и дирижирано по сценарий. Основната цел е да ги направи още по-богати и да затвърди глобалното им господство, като същевременно размие и елиминира бялата европейска кръвна линия. Новият световен ред е тяхна конструкция. Аз доказвам това, което малцина имат смелостта да признаят.

ТИ СИ АМАЛИК - ВТОРА ЧАСТ

"Много дълго време вървях по самотна пътека, опитвайки се да събудя масите. Е... тук всичко свършва. Работих наистина много за да събера всичко това. Сега всичко зависи от вас.
Загубих приятели и семейството си, само защото казвах истината. Повече няма да правя документални филми и да изпращам информация... и т.н. Сега всичко зависи от вас.
Тези три серии трябва да се разпространят, за да може нещо да се промени. Изпращайте ги навсякъде, включително на правоохранителните органи, членове на общински съвети, учители, представители на местната власт и т.н. Ако можете поне това направете....

ТИ СИ АМАЛИК - ТРЕТА ЧАСТ