Никой не пише за пандемията от глупост, която се вихри с пълна сила и вече основателно застрашава нашата цивилизация  (доколкото можем да я наречем така). Зер на press-титутки и инФЛУенсърите не плащат, за да ни информират за цунамито от идиоти, които в глупостта си няма да унищожат само себе си, но и всичко живо покрай тях. Гешев беше казал, че: „Когато искаш да разрушиш една институция, не е необходимо да вкарваш агентура, достатъчно е да вкараш вътре трима глупака, които без никакви указания ще я разрушат за нула време”.  Сега пропагандата неумолимо превръща всеки податлив на манипулация индивид в лоботомиран бройлер, който няма никаква представа какви идеологии защитава, но повтаря опорки като развалена грамофонна плоча. 

Зачетох в се коментарите под един пост във Фашистбука, където някой се шегуваше, че след избора на новия кмет, София ще е и с нов девиз – „Растем и ПеПерастееем“.

Растем и ПеПерастеем

Някъде в коментарите се появи умнокрасива жълтопаветничка, която чинно започна да сипе глупост след глупост. Нормалните хората бяха изумени от нивото на нейната дебилност, аз четях и както казваше проф. Вучков „не вярвах на ушите си“. 

Въпросното малоумно нИщО беше решило, че хората са изостанали и непросветени, защото видите ли „пукало им кой с кого си ляга“, а тя била едва ли не „извисена и просветена“ щото такива неща не я вълнували. Тука направо счупи тъпометъра. Все си мислех, че лоботомираните жълтопаветници все нещичко поназнайват, но да са толкова въпиещо глупави не очаквах. От друга страна, за да симпатизираш и подкрепяш сороспии трябва да си натурален дебил, нали така? Ако попитам нИщОто дали някога през живота си е виждало хомосексуалист, дали е разговаряло с такива хора и т.н. предполагам, че ще ме изгледа с огромна доза учудване. За ПеПеЙраси няма да питам, щото те са всеки ден по ТЕЛЕвизора, така, че тях ги е виждала поне. Едва ли е наясно, че зад всяко такова социално инженерство стои идеология, която си има автор и която цели да облагодетелства малка група хора, но малоумниците подкрепящи въпросната идеология не са част от въпросната група. Да я питам дали знае кой е Маркузе и какви ги е вършил през 60-те няма смисъл.  Вие, разбира се, след като прочетете тази статия можете да използвате името на Херберт Маркузе (политическия идеолог на Франкфуртската неомарксистка школа) като тест – лакмус и да проверите нивото на дебилност на жълтопаветника.

Херберт Маркузе (Herbert Marcuse) започва да развива и разглежда идеите на Карл Маркс през 1930-те години. През 1955 г., във въведение към "Разсъждения по революционната етика" ("Reason and Revolution"), Маркузе изразява необходимостта от ревизия на марксистката теория. Според Маркузе, трябва да преосмислим определенията за патология и норма. То, което обществото счита за патологично, следва да се определи като нормално, а съществуващата до този момент норма трябва да се разглежда като патологична. В "Репресивната толерантност" ("Repressive Tolerance") – 1965 той подчертава, че трябва да разширим предразсъдъците си към маргиналните групи, които включват потиснати и експлоатирани, за да подкопаем консервативните структури. Този подход се развива в идеята за "нова толерантност" - към тези, които са били репресирани и трябва да бъдат толерирани с техните недостатъци представяни като предимства, а обичайните човешки качества като недостатъци. Така, по думите на Маркузе, можем да разрушим буржоазното общество. За Маркузе основата на буржоазното общество не е само икономическата сфера, но и социалната и културната. Той подчертава, че културните идеи и ценности също се използват за поддържане на статуквото и контрол върху масите. Смяната на разбиранията ни за "патология" и "норма" ще доведе до пълното разрушаване на цивилизационните и културни основи на европейската идентичност и на развитите европейски културни традиции във всяка една европейска нация. Тук оставям отворен въпроса и нека всеки сам си отговори какво следва след една такава тотална разруха?

Тази идеология на Маркузе е горещо приета зад океана и ако направим flashback (връщане в миналото) ще открием доста интересни факти и как те са се променяли през годините. През 1972г. Американската психиатрична асоциация премахва хомосексуалността от списъка си с психични разстройства, което ще рече, че до 1972г. това се е приемало за психично разстройство.

Гей парадите вече са факт и първият е проведен на 28 юни 1970 г. в Ню Йорк. Това събитие, наричано и "Кристълна седмица" (Stonewall Riots Anniversary), отбелязва годишнината от събитията в Стоунуол Ин в Ню Йорк през 1969 г., които се считат за началото на съвременното движение за права на ЛГБТ+ (лесбийки, гейове, бисексуални, трансджендър).

Към този момент еднополовите бракове в САЩ са забранени. Първият щат, който ги легализира е Масачузетс. На 17 май 2004 г. Върховният съд там решава, че забраната за еднополовите бракове е несправедлива и нарушава конституционните им права. Някой спомня ли си кой е бил губернатор на Масачузетс по това време? Отговор – Мит Ромни.

Стигаме до 2011г., когато в Калифорния е приет "Законът за справедливо и точно приобщаване" (Fair, Accurate, Inclusive, and Respectful Education Act), който поставя изучаването на LGBTQ история и култура в училище. Според този закон в държавните училища трябва да се разглежда приноса на гей общността, справедливо и точно да се отразява историята и културата ѝ, а учителите да получат обучение по темата. След появата на "Законът за справедливо и точно приобщаване" възникват редица организации за защита на правата на гейовете, лесбийките и трансджендърите : GLSEN, National Center for Transgender Equality (NCTE) и най-голямата Human Rights Campaign - HRC (мрежа за правата на човека).

Кой според вас финансира тези организации? Дали ще се учудите, че те имат три основни донора:

1. Gilead Sciences (през 2001г. те станаха първата компания,  която разработи хапче за лечение на ХИВ и СПИН). Кой е акционер там от 1999г.? Soros Fund Management. Същият този фонд е инвеститор в група, която придобива мажоритарен дял в Medicare – компания на FEMA, която предоставя специализирани аптечни услуги на пациенти с ХИВ и СПИН.

2. Вторият дарител е фондация Arcus, чийто основен попечител е... познахте, да – Джордж Сорос. Той е дарил милиони на тази фондация.

3. Третият дарител е фондацията  Gill Foundation. Нали сте наясно кой отново е попечител тук? Точно така – пак Джордж Сорос!

Не е ли малко странно, че този човек толкова се е загрижил за това, какво трябва да учат децата в училище и как смятате – има ли той финансова изгода, ако синът или дъщеря ви решат да бъдат с „тренда“ и да стартират процедура по смяна на пола?

Междудругото от юни 2023 г. той финансира в цели шест щата (Калифорния, Колорадо, Орегон, Илинойс, Ню Джърси и Невада) задължителното преподаване на LGBTQ+.

На американците тази "толерантност" започва да им идва малко в повече и според едно проучване на GALLUP  ето какво смятат хората:

  • 64% (което е спад от 71%) казват, че еднополовите връзки са морално приемливи
  • 60% (малко повече от миналата година – 55%) смятат, че смъртното наказание е морално ОК
  • контролът върху раждаемостта, разводът все още се считат за морално приемливи

И така нека обобщим: целта на LGBTQ не е да защитава правата на лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални и „кралици“,  а да смени местата на разбирането ни за „нормално“ и „патологично“, което да доведе до разрушаване на цивилизацията, такава каквато я познаваме.

Освен за малцината, които стоят зад този процес, всички останали сме губещи - дори лоботомираните жълтопаветници (но те имат привилегията да не го проумяват). Предлагам ви да изгледате видеото на Лаура Аболи, която призовава тези с останал здрав разум да направят всичко възможно да спрат това и се присъединявам към нея.

Автор: Таня Тодорова