Най-голямата терористична организация, известна по света като държавата САЩ, за пореден път доказа, че единствената ѝ роля е да служи покорно на Сатаната. Без да им мигне окото американците взривиха „Северен поток“, оставяйки Европа без газ точно преди зимата и навръх финансовия крах, който предизвикаха. Последствията за природата дори няма да ги коментирам, защото рамките на понятието цинизъм са тесни, за да поберат наглостта на тези, които пропагандират за борба с „климатичните промени“ и въвеждане на въглеродна квота, докато сами умишлено предизвикват екологична криза след екологична криза. Всъщност безскрупулността им е толкова титанична, че се е превърнала в запазен почерк.

Например САЩ редовно не просто нахлуват и брутално избиват невинни граждани на суверенни държави, за да ограбят ресурсите им, но и през цялото време ги гаврят по медиите, наричайки не себе си, а тях терористи и престъпници. Аналогично постъпват дори на собствената си територия, където „Дълбоката държава“ непрекъснато организира атентати, в които убива включително деца, а после прехвърля вината върху въображаем враг, оправдавайки въвеждането на поредните фашистки мерки и ограничения на личните свободи.

Разбира се, управляващият Елит е наднационален и за тях няма никакво значение каква народност е жертвата, интересува ги единствено властта, именно затова постоянно затягат примката около врата на всички останали. Вече дори не си правят труда да се крият. В този видеоклип чучелото-аватар, поставено да обира подигравките и псувните на пролетариата Джо „Бай Дън“, в прав текст съобщава, че САЩ ще унищожат „Северен поток“:

След като изпълниха заканата си и в действителност го направиха, разчитайки на абсолютно капитулиралата ментално аудитория, американците без връзка с каквато и да е логика и здрав разум, обвиниха Русия.

„Разделяй и владей“ винаги е бил основния подход за управление на дебилите, които като изтрещели ултраси точно това чакат, за да заемат фанатично едната или другата страна в конфликта, наивно вярвайки, че воюват срещу кръвния враг. Те са напълно неспособни да направят връзката и да забележат, че така наречените „мерки срещу Русия“ са насочени не срещу държавата Русия, а срещу гражданите, при това не само руските, а всички нас.

Който притежава малко повече мозък отдавна трябва да е забелязал, че САЩ и Русия са крилете на една и съща птица, която стремглаво ни носи към пропастта. Конфликтът между двете супер сили, е контролирано алиби за отнемане на малкото останали ресурси от световното население, заличаване на средната класа, ограничаване производството на храна и тласкане на обществото към нормирана енергия, глад, мизерия и консумация на пълни с паразити насекоми.

Всички анализатори, експерти или обикновени полезни идиоти (няма да посочвам поименно, че ще се обидят), които денонощно развиват теории от екраните, разисквайки пред стадото стратегиите и целите на едната или другата страна във войната, съзнателно или не, работят за пропагандата. Когато някой постоянно те информира „какво се случва“, но удобно пропуска да ти каже „Защо се случва?“, значи умишлено ти спестява контекста.

Няма Русия, няма и САЩ, а историята на човечеството е много далеч от това, което са ви учили в училище!!! Съществуването на отделни, конкуриращи се държави е част от абстракцията, държаща съзнанието ни във виртуалната реалност, имплантирана веднага след раждането. Целта е никога да не излизаме от нея и да не прозрем истинската същност на мястото, в което ни развъждат.

Светът е една огромна холдингова корпорация, маскирана като система от международни правителства и нации, управлявани от централната банка. Всички така наречени държави по същество са отделни департаменти на корпорацията и работят заедно за интереса на мениджърите от върха на пирамидата.

Човешкият ресурс е технологично остарял консуматив, който е време да бъде заменен. Поради особеностите, свързани с притежанието на индивидуално съзнание, експлоатирането на „хуманоидите“ винаги е изисквало полагане на „допълнителни грижи“ от Господарите, които в наши дни са нерентабилен разход.

Както виждаме пред очите ни добитъкът ударно бива съкращаван, при това далеч не само чрез ваксините. За малцината оцелели пък е предвидена социална кредитна и биометрична система, целяща в зародиш да осуетява всеки опит за сваляне на вградените VR очила, застрашаващ Елита.

„Какво е спасението“, ще попита някой? То винаги е било и ще бъде само едно – борба до последната капка кръв! В този свят нищо не се дава на готово, особено пък свободата. Трябва да воюваме срещу врага по всички направления. На първо място да пречупим най-силното му оръжие, държащо стадото в транс – пропагандата. След като събудим и привлечем необходимата критична маса, битката неизбежно ще се пренесе на реалния фронт, защото властта не се дава доброволно. Ако някой все още вярва, че когато гласува фактически нещо ще се промени и не вижда, че никога нито една партия не предлага модел за смяна на текущата система (представителна олигархия) с децентрализирано управление, основано на пряката (истинската) демокрация, значи е дълбоко затънал в матрицата на лудостта. Само лудият повтаря до безкрайност една и съща грешка, очаквайки винаги различен резултат!

Живеем в бурни времена и имаме честта да пишем историята на цивилизацията. Единствено и само от нас зависи дали ще остане кой да я чете!

Автор: Незнайният воин