...въпрос на много малко време е да ги вкарат и в телата ни!

Информацията по-долу няма да се хареса на никого от вас. По някаква случайност знам, че всеки, който чете тази статия има мобилен телефон. Дори нещо повече – свързан е с него като с пъпна връв и ако го загуби, все едно е загубил част от себе си.

Всъщност телефонът ви не е предназначен за ваше удобство, напротив, той е оръжие срещу вас. Много хора знаят, че чрез него могат да ги следят, но това е най-малкото зло. Всички „оранжеви“ революции до този момент бяха направени чрез „телефоните“. Чрез тях се следят вашите жизнени показатели: менструация, овулация, нива на тестостерон, кръвна захар, нива на минерали в кръвта, нервните ви импулси.

Най-опасните индивиди за системата са тези, които нямат телефон! (жалко, че са единици)

От мобилните устройства глобалният елит узнава не само вашето здравословно състояние, но и какви са възгледите ви, психическото ви състояние и най-важното – как да ви манипулира.

Във всеки по-модерен джиесем има вграден датчик, който регистрира нивата на графен оксид и други нано-частици във вашата кръв. Устройството мигновено разпознава лицето и пръстовия ви отпечатък без да ви предупреждава, а от тях може да се научи много повече, отколкото мислите.

Умишлено от телефоните имате достъп до всякакъв, помпащ ви с допамин мозъчен „джънк фууд“ като порнография, клипчета с котенца или боксови мачове (кой каквото го влече) – целта е да се създаде зависимост на профана и той да не излиза никъде без него.

Овладяването на тълпата засега става именно чрез телефоните, но в момента се въвежда амбициозна програма масовката да бъде овладяна и БЕЗ телефони – по директен начин.

В наши дни мобилното ви устройство е връзката мозък-суперкомпютър. След няколко години обаче, когато ДНК данните на всички бъдат откраднати, няма да има нужда от „телефон“, защото brain-computer interface ще се осъществява директно. Самата молекула на ДНК ще се използва за „чип“, който излъчва сигнал за връзка brain-computer AI.

Както обясни Ювал Харари – ако една вражеска държава събере био-данните на гражданите от друга държава, то е напълно възможно тя да бъде превзета отвътре, например чрез бунтове и метежи.

Тази технология е реална и се прилага в момента, като най-вероятно е обяснението на „бунтовете“ във Франция и Оранжевите революции.

Конкретно във Франция Еманюел Макрон даде разрешение на Световния икономически форум да шпионира и контролира всеки френски гражданин, като се включват микрофоните,  камерите и био-датчиците на техните „мобилни апарати“, без да ги предупреждават.