Проблемът с мигрантите, които разлагащият се като прокажен Евро(г)ейски съюз умишлено внася, се задълбочава все повече. Убийствата, грабежите и изнасилванията вече не могат да бъдат скрити дори от пропагандните масмедии, слугуващи на властта.

След като съвсем скоро мигрант брутално закла няколко момиченца в Англия, арабин извърши масово намушкване и уби трима души на „Фестивала на разнообразието“ в Солинген, Германия.

Разбира се, това е едва капка в морето на фона на ежедневните инциденти с „бежанци“, които така и не стигат до новините. А управляващите марионетки вместо да въоръжат и защитят гражданите на страните си, предвидимо правят точно обратното, заканвайки се, че ще прокарат още по-строги закони, забраняващи дори носенето на нож (все едно нелегално пребиваващите престъпници ще ги спазват)…

Видеото по-долу не се препоръчва за хора със слаби сърца.

Поредна шокираща атака беше извършена в Дъдли, Англия. Млад баща, бутащ бебето си в количка, бе намушкан във врата от чернокож чужденец, докато останалите морални дегенерати от бандата му снимаха и видимо се забавляваха на нападението. Тежко пострадалият англичанин се размина на косъм от смъртта, благодарение на бързо пристигналата линейка.

Междувременно в Обединеното кралство се арестуват местни жители превантивно, без да са извършили нищо, стига властите да подозират, че може да се включат в митинг за правата на човека, гражданската свобода и опазването на културата.

Звучи сюрреалистично, но същите тези английски власти освобождават преждевременно престъпници от затворите, за да освободят място за бунтуващите се срещу миграционната политика местни жители.

Още по темата:

Ако се чудите къде е изходът от омагьосания адски кръг, във който са ни вкарали, не се залъгвайте, че ще го намерите в някоя партия!

Никой друг освен теб няма да те спаси. Присъедини се към „Свободно общество“!