Както всички информирани хора знаят, СЗО подготвя нови Международни здравни регулации и пЛандемично споразумение. Това споразумение ще позволи на СЗО директно да командва здравната политика на 196 държави в света.

За последната пЛандемия препоръките на СЗО не бяха задължителни за държавите членки и въпреки това бяхме свидетели на нечуван терор и нарушаване на гражданските права. Хората бяха заставяни да се „тестват“ и „ваксинират“ въпреки, че не желаеха това, а в много случаи това навреди на здравето им.

На 27 май 2024 се очаква да се състои Асамблеята на СЗО, на която ще се гласуват новите изменения на Здравните регулации. Според правилата на самата СЗО, за да бъдат приети тези промени, те трябва да се представят за обсъждане 4 месеца преди самата Асамблея. Това означава, че ако до 27 януари всички предложения не бъдат представени писмено, те не могат да бъдат гласувани на събранието на 27 май.

От видеото става ясно, че СЗО смята да наруши собствените си правила и да представи готовите текстове на измененията директно за гласуване на Асамблеята, без да бъде спазен задължителният 4-месечен срок за запознаване на обществеността и обсъждане. Това се прави поради страх, че ако хората разберат предварително какви изменения се подготвят от СЗО, ще ги отхвърлят автоматично.

Имайте предвид, че „Световната здравна организация“ нито е „световна“, нито е „здравна“. СЗО е частна огранизация, ПРЕСТЪПНА сбирщина от лица, които не са били демократично избрани, нито им е делегирана власт от народите да се разпореждат с нашето здраве, биометричните ни данни, да ни вменяват „задължителен ваксинационен статус“, „здравни паспорти“, QR кодове, сертификати и т.н. А, както видяхте, те успяха да потъпчат гражданските права на хората по целия свят.

СЗО се разпорежда със здравето на хората така, както Световната метеорологична организация се разпорежда да се разръскват токсични химикали чрез кемтрейлс по целия свят, независимо, че нямат съгласието на гражданите за това. Всичко това се прави чрез подписани тайни споразувамения с част от правителствата на тъмно.

Гледайте видеото и го изпратете на адвокати, здравни работници и всички ваши познати. Този път номерът, който СЗО подготвя, няма да мине!