Светът се управлява от наднационални сили и центрове, менажиращи п(л)андемиите, кемтрейлс и цялата риалити шоу програма, с която ни „забавляват“. Лесно ще познаете основните контролните органи, използвани от Глобалистите, по логата им. Те са почти еднакви и представляват стилизирана карта на парка, т.е. на парчето от Земята, което им е поверено да управляват. Покрили са всичко: въздуха – Международна организация за гражданска авиация (ИКАО), водата – Международна морска организация (ИМО), сушата и държавите – Организация на обединените нации (ООН), климата – Световна метеорологична организация (СМО), здравето – Световната здравна организация (СЗО) и т.н.

Нищо не зависи от „правителствата“, защото там се допускат само дълбоко опорочени и корумпирани хора, които се държат чрез компромати. Така че от тях няма да чуете нито за кемтрейлс, нито за тайните договори за доставка на ваксини с Pfizer. Властите са просто пионки, изпълняващи административна дейност.

Контролни органи

Процесите се ръководят чрез наднационални организации като СМО – очевидно много по-влиятелни от правителствата на всички държави. Това е причината никой да не може да се справи с проблема. На политиците просто им е забранено дори да го коментират. И затова продължават да лъжат, че става въпрос за конденз, каквото твърди и вездесъщият тукашен „борец за справедливост“ Костадин Костадинов, който е нищо повече от поредната контролирана опозиция, поставена да отпуска напрежението.

Стратегията им е елементарна – трябва да се прави всичко възможно, за да не се организират истински хората, като постоянно се лъжат, че такива организации вече са направени и те ще се погрижат. (Ред, законност и справедливост, Атака, Обединени патриоти, Възраждане и т.н.). Естествено, на няколко години, щом масовката надуши клоунадата, трупата се подменя.

Крайно време е да напуснем омагьосания кръг и да вземем нещата в собствените си ръце! Очаквайте включване…

Автори: Ангел Ангелов, Невена Станчева, Илиян Недев