Високопоставен служител на СЗО е признал по време на взривоопасни показания, че налаганите от агенцията паспорти за ваксинираните са били измама, с цел прокарване на глобалната ваксинна програма.

Освен това д-р Хана Нохинек свидетелства, че СЗО е знаела за неефективността на mRNA COVID-19 инжекциите, но въпреки това е настоявала широката общественост да бъде притискана, за да участва в експеримента.

Служителката на СЗО хвърля бомбастичните разкрития в съдебната зала в Хелзинки, докато свидетелства по дело, заведено от финландския гражданин Мика Ваукала. Той стигна до съда, след като му е отказано да влезе в кафене, защото не е имал зелен сертификат.

Нохинек свидетелства, че е уведомила СЗО и своето правителство, че не е необходим паспорт за ваксинираните. Въпреки обяснението ѝ, че COVID ваксините по същество са „фалшиви“, тъй като не спират предаването на вируса, тя е билa напълно пренебрегната от институциите.

Докторката казва, че здравната агенция на ООН също е знаела, че инжекциите няма да спрат разпространението на COVID-19 малко след пускането им в началото на 2021 г., но е продължила да ги прокарва, макар и рисковете за обществената безопасност.

Източник: slaynews