Какво разбраха и какво не разбраха журналистите от думите и поведението на Божков?

Опитните лекари казват, че болестта се разпознава по лицето. Както може би сте забелязали, Божков дишаше накъсано и си поемаше въздух с трудност. Отслабнал е и лицето му е измъчено. Това може да са както симптоми на сериозно заболяване, така и на преживения стрес от ареста. А може би е време да спре пурите? Езикът на тялото на Божков издаваше смут, притеснение и несигурност. Самият Божков не каза много неща с думите си, но видът и накъсаното му дишане разкриха много повече, отколкото речта му.

Много хора са забелязали, че Бойко Борисов е подут, зачервен, има торбички под очите и копчетата на ризата му всеки момент ще се скъсат. Това може да бъде признак на чернодробно или чревно заболяване. За всичко това стресът е основен фактор. Здравословните проблеми на Слави Трифонов също не са тайна за повечето българи.

Независимо дали Божков и Борисов са реални врагове, това, в което са се оплели, им струва твърде скъпо и не може да се възстанови с никакви пари, пачки, кюлчета, къщи в Барселона и колекции от артефакти. Защото това, което са загубили в преследване на власт и богатство, е безценно.

Законите в България се нарушават от различни „тарикати“, политици и богаташи, но законите на биологията важат за всички.

И тримата: Бойко Борисов, Васил Божков и Слави Трифонов имат претенции да спечелят гласовете на българите със своите политически проекти. Социологическите проучвания във всички държави сочат, че хората не гласуват доверие на човек, който дори за собственото си здраве не може да се погрижи, пък камо ли да „оправя“ държавата...

Godlessera казва на своите редовни читатели: „Здравето е истинското богатство“ – Good health is true wealth, и поздравява всички, които осъзнават тази истина!

Автор: Илиян Недев