Представяме на вниманието ви един от многото начини, чрез които Глобалистите се опитват да ни тормозят и редуцират.

Устройството за въздушно освобождаване на комари включва пилотен или безпилотен летателен апарат. Той носи контейнер, съдържащ централен процесор и контейнер за размножаване на комари, в който има храна с токсин, подходящ за предаване чрез ухапване.

Тръбата за освобождаване е свързана с контейнера за размножаване и е оразмерена да пуска комарите поетапно. Вентилът към нея се задейства с дистанционно управление.

Патент: https://patents.google.com/patent/US8967029B1/en

Разбира се, технологията работи не само с комари, но и с всякакви други опасни паразити.

В Бургас например вече се срещат изключително коварните „пясъчни мухи“, характерни за Латинска Америка. Възрастните им представители са големи едва между 1-3 мм, което ги прави почти невъзможни за намиране и убиване. За разлика от комарите са на практика невидими и безшумни! Въпреки че са малки по размер, болезнените им ухапвания могат да имат значителни и дълготрайни (понякога дори смъртоносни) последици за здравето, предавайки сериозни болести като: Кожна лайшманиоза, Висцерална лайшманиоза, Треска, Папатачи треска, Коремен тиф.

Тези заболявания е възможно да се развият до шест месеца след ухапването, което прави ранната диагностика и лечение от съществено значение.

Пясъчна муха в България

Пясъчни мухи в България