След като не просто „предрекоха“ пандемията, но чрез „Event 201“ съставиха и цялостната програма на диктатурата наложена от всички държави и институции върху населението, знаете ли кое бе следващото упражнение на Световния икономически форум (СИФ)? Нарича се „Cyber Polygon“. Странна е съдбата на тази организация, винаги предвижда черни и дистопични сценарии за бъдещето ни, а после някак случайно, всичко което предполага се сбъдва. Въпросният „Кибер полигон“ разиграва сценарий на глобален рестарт, предизвикан от кибер атаки, които преустановяват навсякъде по света интернета, електрическото захранване и банковата система. Това, че всяко от тези звена е отделно обезпечено и независимо от останалите, не се коментира, важното е да знаем какво точно е планирано да се случи. Буквално ще останем на тъмно, без електроника и без никаква комуникация, а ако някой е направил грешката да държи парите си в банка (или да е инвестирал всичко във виртуална валута), ще трябва бързо да забрави за тях.

Като и ако интернет бъде пуснат отново, той никога няма да е същия. Както винаги под предлог, че се прави за наша безопасност, достъпът до мрежата ще става само след идентификация с биометрични данни, а над 90% от сайтовете и услугите ще са безвъзвратно загубени.

С тези на практика военни игри, те разиграват възможните сценарии за реакция върху последствията от плана им, но не винаги разкриват как точно ще се стигне до тях. В случая може и да не е кибертероризъм, а нещо доста по-шокиращо. Подготовката и облъчването с години на общественото съзнание чрез филми плашещи ни с атаки от извънземни или астероидни апокалипсиси, явно е наближила естествения си апогей. През последните месеци медиите ежедневно ни подгряват с новини за опасно преминаващи космически обекти, или с поредните официални кадри на НЛО от НАСА или Пентагона.  

Нито ще ни нападнат извънземни, нито пък ще ни ударят метеорити от космоса, защото и двете неща не съществуват по начина внушаван от пропагандата. Това, което в действителност може да се случи е ракетна (или с някое секретно оръжие) атака върху всички ключови градове и столици по света. Нищо неочаквано, все пак хиляди пъти сме виждали унищожаването им чрез киното (predictive programing). Ударите ще бъдат по земя и вода, като второто е с потенциал да предизвика опустошителни цунамита. Разбира се, всичко ще бъде представено пред населението, като някоя от горните 2 хипотези, а може и трета, например войната от франчайза „Терминатор“. Изпълнението на подобен план съвсем не е трудно, технологията отдавна е налице, доказалите се масмедии способни да дирижират шоуто – също, и не на последно място, американците имат над 800 военни бази пръснати по целия свят. Възможно е да се окаже, че цирка с коронавируса и плашенето с ваксини са само дим в очите. Те много добре познават психологията на тълпата и въпреки всички манипулации, са прекрасно подготвени за вариант, в който над 70% от хората ще откажат ваксинациите. Тогава „меката“ война, която водят в момента, бързо ще смени консистенцията си, защото вече ни разкриха своите карти и за тях връщане назад няма. 

Друг не по-малко реалистичен сценарий е този, с който ни запознаха във филмите „Кингсмен“ и „Кутия за птици“, а именно чрез подаване на конкретен честотен сигнал от 5G телефоните и антените (които съвсем скоро ще са навсякъде), хората буквално да превъртят и да започнат да се избиват един друг, разрушавайки напълно съвременния обществен ред. Същото може да се случи и от мозъчното възпаление причинено от ГМО вирусите във ваксините (точно като във филма „Аз съм легенда“).

Както виждате, възможните сценарии за бъдещ масов апокалипсис съвсем не са малко и именно за нещо такова се подготвя групата около Световния икономически форум. След подобна атака, без значение как ще бъде представена, градовете бързо ще се напълнят с „пазещи ни“ военни. Така ще бъде задействан спусъкът за официалното въвеждане на международно правителство и нов световен ред. Знам, че на първо четене за повечето от вас всичко това ще прозвучи твърде фантастично, за да е възможно, но имайте в предвид, че колкото по-налудничаво ви изглеждат плановете им, толкова по-вероятно е да ги изпълнят. Само си помислете как бихте реагирали, ако някой през 2019 г. ви бе казал, че догодина целият свят ще е под ключ, а нормалността, свободата за придвижване, общуване, работа и дори дишане, ще останат сладък спомен от миналото. Най-вероятно щяхте да му се изхилите в лицето и да го наречете луд…

 

източник: ИГРА НА БОГОВЕ I - Възходът на падението