Това е едно оптимистично видео обръщение от д-р Томас Биндер, водещ кардиолог и интернист от Швейцария, който е бил репресиран по време на пЛандемията. Във видеоклипа докторът обяснява, че с РНК ваксините се реализира планът за депопулация.

Оказва се, че РНК технологията кара тялото да произвежда чужд протеин в неизвестни количества и за неизвестно време. Поради тази причина имунната система на тялото погрешно разпознава клетките, които произвеждат този протеин, като чужди и ги атакува. Така се получават много от страничните ефекти от COVID ваксинацията, вкл. миокардит, съсиреци, инфаркти и турбо-рак. Последното е бързоразвиващ се рак, като например този на дебелото черво, който обикновено се развива за 30 години, но при инжектираните с РНК този период се скъсява на няколко месеца. Млади хора, инжектирани с COVID-19 ваксините, развиват миокардит и др. сърдечни заболявания, характерни за възрастните.

Освен това, самото „заразяване“ не се предизвиква с вирус, а с нано-частици. РНК „ваксините“ официално се разработват  не против истински вирус, а против компютърно генериран МОДЕЛ на вирус!

Д-р Биндер смята, че РНК технологията трябва да бъде незабавно забранена в световен мащаб, а престъпната СЗО – закрита.

Както сами сте забелязали, преди да отворите пощата си в abv.bg почти всеки ден ви съобщават новите „заразени“ и „излекувани“ от COVID. Това означава, че и в България ковид измамата все още продължава. Според опитния швейцарски кардиолог, всички участвали в нея, трябва да бъдат арестувани и дадени на съд.

Д-р Биндер казва, че дори да сте инжектирани, не бива да се отчайвате, тъй като са разработени протоколи за извеждане на нано-частиците и чуждото РНК от тялото. Единият от начините е чрез глутатион (NAC), витамин D и Q10. Моля ви, прочетете това, гледайте видеото и го изпратете на всеки ваксиниран с РНК от България.

Можете да намерите още видеа с д-р Томас Биндер в Twitter профила му: @Thomas_Binder