Какъвто и протокол да следвате за детоксикация от инжекциите с течни нанокристали, дори да пиете зеолит, хл. диоксид и др., ако се намирате в близост до активна мобилна мрежа, то вашите опити ще са неуспешни, тъй като нанографеновият оксид и хидроксид се АКТИВИРАТ и поддържат в перманентен режим на готовност от 5G мрежата. 

За разлика от видеото, в което наблюдаваме активация на графен при позвъняване на мобилен телефон, то нанографеновият оксид и хидроксид в телата ви е МАГНЕТО, т.е. има МАГНЕТИЗИРАНА МАТРИЦА НА СГЛОБКА, която следва определен модел.

Всички имаме наночастици в телата си, вече сме говорили как ни поят от небе, вода, храна, медикаменти... Но набодените имат вкарана мрежа, свързваща ги с кошера, с "Кралицата Майка" на Изкуствения Интелект.
Така че, всички можем да пострадаме чрез микровълни и акустични залпове от "Кулите за Контрол", но онези с матрицата на "Кралицата Майка" могат да бъдат лесно таргетирани и избирателно манипулирани или елиминирани. Защото тази нанотехнология е self-assembling, самообразуваща се, репликаторна. Вкараш ли си матрицата на ИИ в генома, след това нанотека използва нанометалите в организма и прииждащите нанометали от вода, храна, медикаменти, въздух, за да доизгражда своята тъкан във вашата биологична тъкан.

Отделно при набодени се наблюдават и маса проблеми, поради дисхармонията, която внася генната "терапия" и токсичния нанотек, което комбинирано със специфичните гигахерцови честоти от рутери, телефони и антени, които честоти са и определени команди към нанотека, ще се "отцепват", ще се срутват като "изключени", заради концентрацията на нанотека и тъканта, която изгражда в сърцето и мозъка.

Тези два най-важни в тялото органа, са силни атрактори за нанотека поради магнетизма си. 
Синдромът на Внезапната Смърт е синдромът на реакцията на нанотека, свързващ ви с "Кралицата Майка" на ИИ. Това е синдромът на биологичните щети на организма ви следствие инжектирането и образуването на нов вид тъкан от нанотехнология, която засега медиците наричат тромбози и съсиреци.

Съвет към набодените: стойте далеч от мрежата, далеч от рутери, изключвайте телфоните, слагайте ги в самолетен режим, защото не знаете в кой момент ще бъде пуснат онзи честотен херц, който може да ви навреди. Дайте шанс на остатъчната ви имунна система да изчисти тези отрови. Правете детокс протокола ДАЛЕЧ от мрежата и поддържайте профилактика.

Автор: Николай Дялков