Федералните прокурори на САЩ образуваха наказателно дело и повдигнаха обвинения срещу хирург, който разкри, че Детската болница в Тексас продължава да извършва тайно процедури за смяна на пола на деца в нарушение на щатското законодателство, след като програмата уж беше прекратена за постоянно.

Що за държава е тази, която вместо да защитава децата и законите си, напада хората, които разобличават престъпленията? Ние не знаем, кажете вие!?

Д-р Ейтън Хайм е обвинен от Министерството на правосъдието на САЩ по четири обвинения в углавно престъпление за „предполагаемо нарушаване на закона за неприкосновеността на личния живот на пациентите“.

Сатанинската администрация на американския президент Джо Байдън заплашваше Хайм със съдебно преследване от миналата година, след като лекарят изпрати документи на журналист, показващи, че Детската болница в Тексас все още извършва операции за смяна на пола и хормонални терапии на непълнолетни на 11-годишна възраст.

„Те искаха да ме сплашат да мълча, използвайки всяка техника, с която разполагат, но не успяха“, написа д-р Хайм в социалната мрежа X/Twitter. „Единственият начин да загубиш е да се подчиниш на корупцията. Време е да отвърнем на удара по-силно от всякога!“, призова хирургът.

Д-р Хайм трябва да се яви в съда по-късно този месец. Онлайн кампания за набиране на средства за неговия фонд за правна защита до момента е събрала близо 350 000 долара от поставената цел от 500 000 долара.

През май 2023 г. д-р Хайм разкри тайните процедури за смяна на пола. Болницата в Хюстън преди това твърдеше, че нейната Клиника за смяна на пола е затворена след предупреждение от главния прокурор на Тексас Кен Пакстън, че „грижата за утвърждаване на пола“ за деца може да се счита за форма на злоупотреба с деца съгласно щатското законодателство.

Документите, изтекли от Хайм през 2023 г., разкриха, че само три дни след изявлението на болницата, през март 2022 г., младо момиче, изпитващо полова дисфория, е имплантирано с хормонално устройство. Темпът на процедурите по отношение на пола се е увеличил след това, според Хайм. Тексаската детска болница е една от най-големите педиатрични болници в САЩ.

Документите, изпратени от д-р Хайм, бяха публикувани от американското списание City Journal през май 2023 г. Същата седмица законодателният орган на Тексас реагира, като прие нов закон, потвърждаващ, че процедурите за смяна на пола за непълнолетни са забранени в щата. Д-р Хайм първоначално беше анонимен, но през януари тази година реши да излезе с лицето и името си, за да защити лекарската си кауза и да предупреди обществото какво се случва.

Журналистът Кристофър Руфо подчерта, че нито един от документите, предоставени му от д-р Хайм, не включва лична информация за пациентите в болницата. Хирургът заяви, че не е идентифицирал нито едно от децата, чиито процедури са били разкрити.

Той съобщи, че четирима „тежко въоръжени“ федерални агенти са се появили на вратата му във вторник сутринта, за да го информират за обвиненията в углавно престъпление и да му връчат призовка за явяване в съда.

Източник: Obektivno.bg

Подобни теми:

>>Защо осъдените евреи педофили получават амнистия, ако избягат в Израел?