„Ние сме в процес на мек преврат... под претекст – готовност за пандемия и програмата за биосигурност.“

Д-р Мерил Нас обяснява, как предложеният от СЗО Пандемичен договор ще им позволи „да поемат юрисдикцията над всичко в света“, под предлог, че изменението на климата, животните, растенията, водите и екосистемите са ключови за общественото здраве.

В допълнение към това, договорът ще премахне защитата на правата на човека, приравнявайки го до животните, ще наложи цензура и цифрови паспорти, задължителна ваксинация с експериментални 100 дневни ваксини и ще изисква от правителствата да прокарват един „официален“ разказ, позволяващ на СЗО да обявява „пандемии“ по прищявка.

Междувременно Глобалистите публикуват план и за световно финансово ПОРОБВАНЕ под „единна книга“

Ако смятате, че програмата за цифрова валута на централната банка (CBDC) звучи антиутопично, прочетете за новата „унифицирана счетоводна книга“, публикувана от Банката за международни разплащания (BIS, известна като „Банката на централните банки“).

Планът е озаглавен: „Схема за бъдещата парична система: подобряване на старата, създаване на възможности за нова“.

Той включва Оруелски, управляван от Глобалистите „унифициран регистър“, който записва собствеността върху всички активи (текущи сметки, недвижими имоти, облигации, акции и т.н.) на централизирана борса, под контрола на Елита.

Всички активи ще бъдат „токенизирани“.

Тази унифицирана книга ще включва „програмируеми“ записи, което означава, че вашата собственост върху активи може да бъде отменена или променена по всяко време.

Централизираният, контролиран от глобалистите обединен регистър е в рязък контраст с криптовалутите, които са структурирани върху децентрализирани, разпределени регистри без централно контролиран орган. Освен това повечето блокчейни са непрограмируеми и също неизменни, което означава, че никой не може да се върне назад във времето и да промени със задна дата записите в книгата за биткойн, например.

Това, което Елитът искат да постигне, е система от активи и финанси, при която никога няма да имате попечителство над нищо.

Когато притежавате криптовалута, злато или сребро, от друга страна, вие имате попечителство и никой не може да ви ги вземе, освен насила.

В документа на BIS се посочва, че всички токенизирани активи могат да бъдат подложени на регулаторни правила, определени от правителствата, като например такива, включващи речта, изменението на климата, приемането на LGBTQ, COVID ваксинациите и т.н. 

Ако изобщо искате да имате някакви активи, те трябва да са активи, държани на собствено пазене. Недвижимите имоти могат да бъдат под ваше попечителство, ако живеете в имота или можете да заявите физическо присъствие на местоположението на актива. Разбира се, докато не ви изгонят с полиция, тъй като Глобалистите ще могат да променят счетоводната книга по всяко време, за да отнемат вашите активи въз основа на социалния ви рейтинг.

Източник: Разширена Реалност