„Тестовете“ не са това, което са. Университетът Джон Хопкинс потвърждава: Може да бъдете "ваксинирани" с PCR тест, добри без да знаете.

През месец февруари 2022 Университетът Джон Хопкинс потвърди, че с „тестовете“ за Ковид човек може да бъде „ваксиниран“ дори без да знае. Това се нарича назална ваксина (nasal vaccine). Тъй наречените „тестове“ са най-голямата измама и най-долната манипулация на Ковид-истерията. Дали с „тестове“ или с „ваксини“ е все едно: и чрез двата метода могат да се инжектират нано-частици графен оксид в тялото на жертвата и по двата начина ставате дигитални роби.

Още преди да бъде даден официалният старт на Пландемията се е знаело, че ще има много голяма част от народа, която няма да повярва на официалната версия на правителството за „ваксините“. Затова се въвежда опция „с тестове“. С тази цел във всички страни са инсталирани контролирани опозиции – „вирусолози“, „политици“ псевдо-анти-ваксъри, „опозиционни“ журналисти, които УЖ да викат против маските и ваксините, но бавничко и сигурно да манипулират хората да си дават тестовете. Както забелязахте на тези „вирусолози“  се дава много ефирно време и медийно пространство за да излагат своите доводи против ваксините и „мерките“, но да заблуждават хората да си правят „тестове“ дали са „изкарали вируса“ – тоест дали били имали „анти-тела“ за въображаемия „вирус“. Всъщност всеки „тест“ – независимо дали е антигенен, ПСР, кръвен, бокален, назален или анален, е инструмент за кражба на ДНК.

Description: C:Usersd-r NedevDownloadsDesktopial flashkaбоклуци от десктопа1234.png

Затова Кирил Ананиев (когато беше „здравен“ министър от ГЕРБ) още през месец февруари 2020 каза: „А сега започваме МАСОВИ ТЕСТОВЕ на българското население“. А Кирил Петков и Асен Василев казаха „Ще тестваме българските граждани от-до, от-до, от-до!“ През двете години Корона-бесие в Българя, Мангъров уж обяснява колко са вредни ваксините, но постоянно агитира хората да се подлагат на „тестове“ за да се видело дали имали „естествен имунитет“. Да си проверят „анти-телата“ или да си „дали имали „естествен имунитет“ е най-долната измама и манипулация на населението – инсценирана за да ги принуждават да си „дават тестовете“. Всички „медици“ – професори, вирусолози, които манипулираха българите да се били „проверявали“ за анти-тела, са съучастници в това чудовищно престъпление!

Много хора забелязаха как Асена Сербезова се опита да манипулира българите да си правят “тестове”, ако не били съгласни да се оваксат, когато така нареченото „правителство“ направи нещастен опит да въведе „зелените сертификати“. Nice try, Madam Сърбезова! Ние не сме чак толкова наивни, колкото ви се иска! Още тогава всички знаеха, че с „тестове“ също може да се вкарват нано-частици графен оксид и да се въвежда нано-интерфейс в тялото на човека. Още тогава българите знаеха, че Олав Шулц е отказал тест за да не му бъде открадната ДНК.

Затова дори Еманюел Макрон отказва да си дава „теста“ за Ковид. (Линк в края на публикацията)
Съвсем умишлено се пре-експонират страничните ефекти от ваксините: внезапна смърт, тромбози, причинени от графен оксида, развитие на онкологичн заболявания ... за да може да се принуждават хората да се подлагат на „тестове“. Хората си мислят, че ваксините са целта на измамата и решават да изберат „по-малкото зло“ тестовете, като се самозаблуждават, че това са „тестове за някакъв си вирус“. Ваксините са само за да се отклони вниманието на публиката от реалната цел на спец-операция корона: да се вземат ТЕСТОВЕ на всички живи човешки същества за да могат да бъдат дигитално контролирани.

Конкретно в България бяха имплантирани няколко представителя на контролираната опозиция, които да спечелят доверието на публиката и да ги манипулират да си дават „тестовете“. Дори показаха по телевизията как сами си дават „теста“. Вие сами ще се досетите кои са тези „вирусолози“ и „анти-ваксъри“.
Конкретно в България имаме УНИКАЛНИЯ шанс да се справим с Ковид-измамата, тъй като поради корупция и некадърност на управляващите все още десетки хиляди българи нито са си дали  „теста“, нито са оваксани.

Източници:

1. Университет Джон Хопкинс „Можете да бъдете „ваксинирани“ с ПСР теста без дори да знаете“ globalresearch.ca
2. Макрон отказва ПСР тест за да не му откраднат ДНК https://dariknews.bg/novini/sviat/makron-otkaza-na-kremyl-test-za-covid-19-za-da-ne-mu-vzemat-dnk-2300190

Съставител: Илиян Недев