Форумите в социалните мрежи са пълни с епитети като "руски трол" и "американски ибрикчия", с които напоследък се наричаме ние, българите. Това вредно разделение се наблюдава и в медиите. Дори са назначени специални глашатаи, които да настройват народа. Едните редят дитирамби във фейсбук, ютюб или по телевизора как Путин само блъфирал, че играе заедно с глобалистите и затова ваксинирал руснаците с нано-частици. Другите обясняват как САЩ (Украйна) се борят за световен мир и как отново ще ни напълнят с демокрация догоре.

Как пък никой не се сети да си отговори на тези въпроси:

1. Защо САЩ и Русия са заедно във фейка с Международната космическа станция?
2. Защо САЩ и Русия пръскат с кемтрейл своите граждани?
3. Защо САЩ и Русия въвеждат 5G, суперкомпютри и системата за дигитален контрол над населението си?
4. Защо САЩ и Русия ваксинират населението си с нано-частици и РНК за дигитален контрол?
5. Защо САЩ и Русия въвеждат ДНК паспортизация и дигитална самоличност за своите граждани?
6. Защо САЩ и Русия въвеждат дигитални валути, на основа био-данни и измерване на жизнените показатели (новото proof of work PoW)?
7. Защо и САЩ и Русия членуват в СЗО и изпълняват престъпните ѝ "препоръки"?

Ако успеете да си отговорите на тези въпроси, ще разберете, че НЯМА САЩ, НЯМА Русия. Целият цирк (вкл. и "войната", "вируса", 9/11 и МКС ) се организира от група глобалисти, които използват оръжията, технологиите, медиите и финансите, за да се опитат да подчинят ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО.
Затова да вярвате, че Русия е спасител или да вярвате, че САЩ (Украйна) са спасители си е чиста загуба на време. Нещо повече - отдалечава ви от истината.
Безсмислено е да се наричаме "руски подлоги" или "долни соросоиди", защото по този начин играем в цирка на глобалистите. Тяхната цел е обществото да е разделено на множество спорещи групи, за да не може да се обедини в автентична опозиция и да ги осъди за тези и за други престъпления.
Вместо да спорите във форумите и да слушате разни русофили или русофоби, се замислете дали не става въпрос за поредната глобална спец-операция и дезинформация.

Автор: Илиян Недев