Както писахме още през 2022 г., в Русия и в Китай се подготвя въвеждането на дигитална валута. Дори Путин настоява всички международни плащания да се извършват с цифрови пари.

Е, имаме лоша изненада за всички, които се заблуждаваха, че Русия и Путин не работят заедно с глобалистите. Днес, 13.07.2023 г. официално в Русия се прие закона за дигиталната рубла, Централната банка въвежда дигитална платформа за разплащане. В закона се включва всичко, което руските власти обещаваха, че няма да се приеме – ограничения за какво ще могат да се харчат парите, колко ще има право отделния човек да харчи и т.н.

Моля всички, които се заблуждаваха, че Русия е против глобалистите, да напишат коментар под статията, след като са чули видеото.

Няма Дядо Коледа, нито Дядо Мраз, разберете го! Самата идея на референдума за запазване на лева предизвиква смях у глобалистите и техните слуги в България. Те знаят, че във всички български банки вече са внедрени цифровите платформи за разплащане с дигитално ЕВРО. Повтарям: дигитално евро! И е въпрос на време кога ще заработи дигиталната валута и дигиталните разплащания в България. Въпросът дали да "запазваме лева" изобщо не е на дневен ред.

Дигиталната валута ще бъде свързана с жизнените ви показатели (proof of work). Нали затова взеха ДНК тестове на всички (уж за вирус)? В Русия също им взеха ДНК-то, което ще се използва за дигитален контрол!
По еднакъв начин се процедира и в Русия, и в Китай, и в САЩ и в ЕС....практически във всички 190 държави.
Честито на печелившите!