Благодарим на нашите колеги от Радио и Телевизия „Истина и свобода“ за статията, която са посветили на книгата „Ще има война и Матрицата ще падне – Наръчник за революционери“. Публикуваме я и при нас, с минимална редакция:

Нашият верен съратник Ангел Ангелов – Godlessera, който участва във всичките ни досегашни акции в София срещу прокарването на елементите на неокомунистическия електронен концлагер на Клаус Шваб от типа – „Няма да имаш нищо и ще бъдеш щастлив“, е издал поредна книга, която горещо препоръчваме. „Ще има война и Матрицата ще падне“ е не просто книга, а наръчник за революционери, както впрочем е изписано в подзаглавието на корицата.

Не защото отново разкрива плановете на глобалистите, които ние всички вече прекрасно знаем и също пишем за тях. А защото той дава изход и посочва пътя към него. Нещо което се губи от погледа на много от бойците от съпротивата и до ден днешен.

В годините на пландемията през лятото на 2020 г. трима приятели, завършили навремето история в Софийския университет, се събрахме в една вила в Копривщица и много внимателно обмислихме случващото се. След което набелязахме идеи как да взривим системата, която явно цели да ни унищожи като хора, сварявайки ни бавно като жаби в казан. Странно, но изводите до които стигнахме, идеите, целите и задачите, които измислихме и си поставихме, се повтарят до голяма степен с изложения план на Ангел Ангелов в част 2 на книгата му „Свободно общество“, а тогава никой от нас не го познаваше. Разбира се, имаме и разлики, но в основното мислим еднакво. Световното информационно поле явно позволява на определени мислещи хора да достъпват едновременно хубавите идеи.

И ето, че ние не си осъществихме идеите, въвлечени в жестока битка за оцеляване и в изсмукваща силите ни съпротива срещу глобалистките планове, а той водейки същата безмилостна борба, вече има една крачка напред и е започнал осъществяването на идеята. Така че, призоваваме всички да си купят книгата му и ако намерят съвпадение със своите разбирания, да се присъединят към идеята за Свободно общество.

Вече е създадена и Фондация “Свободно общество”, която ще осъществява тази цел и тя е получила първи дарения. Ето и призивът им: (вижте текста под лайк бутоните на статията – Б.а.)

Нашата битка продължава и да напомним за не знам кой път вече, че ако не се самоорганизираме за съпротива срещу злото, глобалистите ще ни докарат много скоро това:

Ако не искате да „живеете“ така, елате при нас и се включете в битката! Неслучайно в Библията е казано:

“Ако Господ е с нас, има ли значение кой е насреща?”