Това е изказване на Тод Календър - специалист по Международно право. Предвиждат се СМЪРТНИ ПРИСЪДИ за всички, които организираха и съучастваха в това чудовищно престъпление! Нюрнбергския кодекс е все още в сила. Според него всеки, който инжектира експвериментална течност в тялото на живо човешко същество, трябва да бъде осъден на смърт.

И въпреки, че в моного държави смъртното наказание е отменено, международното право има превес над националния закон. Лекарите НЯМА да имат право да се оправдават с думите „аз не знаех, че това са генни терапии“ и „аз само си вършех работата“. Вече на всички е ясно че това НЕ СА ВАКСИНИ, а течности за генна модификация и биологично оръжие.

Екипът на адв. Календър е съставил формуляр, който ВСЕКИ човек може да изтегли от интернет, да го попълни и да го изпрати. Това е колективен иск. Престъпниците, които са участвали в този престъпен сговор, ще бъдат осъдени на смърт или доживот. Събрани са всички данни за започване на наказателно производство. А в някои държави вече процедурата е започнала.

източник: Фейсбук група @Bulgarite