И това ако не е чиста проба корпоративен фашизъм? „Младият глобален лидер“ Урсула обещава да сложи край на свободата на словото в ЕС, преди да отприщи следващата ПЛАНДЕМИЯ или може би дори Световна война, от трибуната на господарите си. Защо това дълбоко порочно същество е още на свобода? И що за абсурд е висш държавен служител нагло да обслужва частни интереси, а нито една антикорупционна институция да не се самосезира?

Междувременно, в доста западни страни се опитват да нормализират изпращането на агенти в дома ви, ако публикувате или споделите в социалните мрежи нещо против режима.   

Гледайте обаче как ФБР си тръгват унижени и с подвити опашки, след като дойдоха пред вратата на този доблестен мъж, отстояващ конституционните си права:

Те искат от нас покорно да мълчим докато с фанфари приветстват пускането на съвременния Троянски кон в страните ни.

Така, филмите на ужасите с кошмарни инвазии в цивилизования свят, постепенно се превръщат в реалност… Обстановката по границите на ЕС и САЩ все повече прилича на сцена от кинопродукция за зомби апокалипсис:

Дори и в наши дни, много полусъбудени наивници продължават да живеят с огромната заблуда, че могат да избягат от Новия световен ред, като се скрият от Матрицата в дълбоката провинция; ала, за тяхно съжаление, са доста далеч от истината. Никой няма да ви позволи да живеете независимо, да отглеждате собствена храна и да се облагодетелствате от безплатните природни ресурси, тъй като Глобалистите отдавна са си „заплюли“ приватизацията им!

В тяхното тестовото поле Китай, 87 000 селскостопански полицаи вече са наети, за да гарантират, че фермерите отглеждат само култури, одобрени от правителството.

Това семейство е арестувано за отглеждане на банани вместо захарна тръстика, както диктува ККП. Колко ли време ще им отнеме да стигнат и до нас?

Разберете, единственият човек, който може да ви спаси, сте вие самите! Всички партии и изобщо цялата избирателна система са продукти на Матрицата, предназначени да съхраняват господството ѝ.

Може да бутнем режима само чрез самоорганизация, затова не губете повече време, а се присъединете към нас в Свободно общество!