Запазена марка на сатанистите винаги е било да обръщат реалността ни огледално. Това важи с пълна сила и за най-популярния им ритуал/парад, който безумно наричат Pride (гордост), докато всъщнст представлява точно обратното - срам.

Вярно е, хомосексуалистите се срамуват и животът им далеч не е цветя и рози, но това съвсем не се дължи на въображаемата "лоша дискриминация". 

Всеки човек има вроден механизъм за морална безопасност, който се нарича "съвест". Когато той се включи - значи правиш нещо нередно, което вреди на теб самия и/или на околните.

Единици са психопатите и изродите, които успяват напълно да изключат този глас в себе си - гласа на съвестта. Повечето членове на ЛГБТ+ се срамуват всеки ден. Дълбоко в себе си. И понеже не разбират истинската причина се обръщат да я търсят навън, предполагайки, че вината е на обществото, на хомофобите, на нормалните. Ако те бяха малко по-разбиращи, малко по-толерантни това ужасяващо чувство на срам щеше да изчезне, нали така? Не. Няма да изчезне.

Гей-парадът се нарича "Pride", за да се опита да противодейства на дълбокото чувство на срам, което обратните изпитват всеки ден.  И ще продължат да го изпитват, докато не разберат, че проблемът не в околните, а в тях.