Още през 2003 младата изобретателка и бизнес дама Елизабет Холмс (Elizabeth Holmes) разработва и внедрява технология, чрез която може да се разбере абсолютно ВСИЧКО за един човек само по неговите пръстови отпечатъци и неговата ДНК (капка кръв). Може да научите с точност до секундата от какво ще се разболее този човек, кога ще се разболее, кога ще умре (точна дата), личностни характеристики и много, много други неща, информацията за които ви дава възможност за тотален контрол върху този човек.

Елизабет Холмс основава компанията Theranos и започва да експлоатира този метод, но глобалистите-сатанисти забелязват безграничния потенциал на тази технология и обявяват Елизабет Холмс за измамница, а метода за неработещ.

Няколко години след това под диктовката на глобалния елит са приети закони, уж за доброто на хората и за по-голяма „сигурност“ при криминална регистрация да се взема ДНК и пръстов отпечатък. Хората се заблуждават, че се взема само ДНК секвенция за идентификация на самия индивид, но всъщност се сваля ДНК електромагнитен сигнал, чрез който човека може да бъде дигитално контролиран.

Постепенно бавно и незабележимо се въведоха паспорти с биометрични данни и за обикновените хора, не само за обвинените в престъпления. Беше сложно обаче да се намери убедителен повод, за да се заставят хората да си правят масови тестове (кръвни, бокални, с плюнка и назални), от които всъщност се сваля ДНК електромагнитен отпечатък.

Затова се навъдиха фирми за „генеалогични изследвания“, които си играят с любопитството на хората и уж им казват какъв е произхода им, като взимат тяхното ДНК.

На по-късен етап беше инсценирана COVID пЛандемията, която беше използвана като повод за масови тестове.

Към настоящия момент в Китай и в Русия са въведени програми от типа „Ладошки“ (Русия), които свалят пръстовите отпечатъци на деца от детските градини, ученици и дори на бебета.

ДНК-то на бебетата и на майките се сваля още в родилния дом във всички държави, в които глобалистите са окупирали властта и медиите.

Молим всички читатели на Godlessera да проверят каква е технологията Theranos на Елизбет Холмс и сами да се сетят защо Цветан Цветанов въведе закон за криминална регистрация на хора, които още не са осъдени (доказано виновни), а само са обвинени в някакво престъпление (недоказано). Читателите на Godlessera ще се досетят защо Петър Москов се опита да въведе задължителни пръстови отпечатъци в болниците и защо в момента се вземат PCR „тестове“ на всички, които посещават болнични заведения по какъвто и да е повод.

Ще се сетите и защо се рекламират мощно фирмите за „генеалогия“, които боравят с ДНК.

ДНК + пръстови отпечатъци = тотален контрол над индивида.

ЗАЩО? Защото в ДНК има така наречените теломери. Те се съкращават с всяко деление на клетката. Човешката клетка се дели само 52 пъти. Ако имате ДНК и пръстов отпечатък на даден човек можете да предвидите с точност кога ще умре, от какво ще се разболее, личностни характеристики и т.н.
Различните банки, фармацевтични фирми, инвестиционни и пенсионни фондове се интересуват живо от тази информация. Тя е важна за бизнес-планирането на бъдещите разходи и приходи. Вашите наследници и работодатели също имат интерес да знаят дължината на вашите теломери. Затова ДНК се продава активно на стоковата борса.

Затова всички световни лидери (макар и марионетки) не си дават "тестовете за ковид", за да не им вземат ДНК-то.

Само профанската маса си раздава наляво-надясно биометричните и генетичните данни, един информиран и интелигентен човек никога не би постъпил така!

Автори: Илиян Недев, Дарина, Невена