Този път обаче май яко се размириса...

Поредната така наречена от преститутките "конспиративна теория" се оказа безспорен конспиративен факт! 
В медийното пространство изтече скандален запис от заседание на Националния съвет на "Продължаваме промяната", в който лидерите на партията в прав текст съобщават, че ще прочистят изцяло службите, а новите назначения са ги съгласували с "посолствата".

Правителство все още няма, но Просто Киро не само се е заел да разчиства службите, а и „новите назначения е съгласувал с посолствата“. Знаем че повечето му избиратели са хора със специални потребности, но дори и на тях едва ли вече е нужно да им обясняваме какво означава това.

Да консултираш министри и шефове на служби с чужди посолства директно попада под ударите на Глава I от НК „Престъпления против Републиката“.  Ако беше прецедент това, да се изненадаме, но то е система на политическо поведение и действие от години. Останаха ли прокурори от мъжки пол в тази държава, които поне веднъж да покажат достойнство и да отдадат заслуженото на националните предатели?

Разбира се, това е само кратък фрагмент от всички фекалии избълвани от ППДБГ+ по време на заседанието.

В записа се чува Кирил Петков да обяснява, че има договорка с Европейския съюз за съставяне на правителството между "Продължаваме промяната - Демократична България" и ГЕРБ, като е получено лично уверение от председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, че България ще влезе в еврозоната, като нерегламентирано ще заобиколи изискването за 3-процентен дефицит. Асен Василев пък е този, който гордо заявява, че шефовете на специалните служби в страната ще бъдат сменени с посочени от коалицията хора и че имената им са съгласувани "с посолствата".

Чува се Петков да казва още, че ГЕРБ е не реален, а "маркетингов враг" (само за пред медиите) и че те са единствените, които могат да "изперат" Борисов. Асен Василев го допълва: "Идеята на Христо Иванов (ДБ) е да се въведе европейски правилник от ЕП, за да проточи с поне 6 месеца имунитетът на Бойко да се влачи в някаква комисия, разглеждаща всички доказателства лист по лист и перо по перо. Докато не се отстрани Гешев като главен прокурор, не мисля, че Бойко ще иска да ходи на избори и да му падне имунитетът."

Не на последно място в записа Кирчо дори признава, че реалният им електорат (който иронично нарича "интелектуалци") е едва между 7 и 10% от българските граждани, следователно за останалите проценти (до 24) са получили допълнително "напомпване" от "посолствата".

Друг интересен факт, който няма как да не ни се набие в очите, е, че по време на пресконференцията уж "правоверният" Радостин Василев хем щедро ни разкрива "стойността" на "Евроаталнтическите ценности" и носителят им Урсула, хем не пропуска накрая да каже колко важно е да се придържаме към тях??? Що за човешка утайка се е събрала в този парламент?

Подбрани моменти от записа, може да слушате тук: