Уморихме се да ви обясняваме, че с гласуване нищо никога няма да се промени, тъй като изборите и партиите са продукт на Матрицата, създаден да я пази.

Въпреки предупрежденията ни, стотици хиляди хора като зомбирани продължават да повтарят една и съща грешка до безкрай, а след като за пореден път ги излъжат, вместо да си вземат поука, те започват да се оглеждат за следващия „спасител“.

Никой друг освен теб няма да те спаси. Присъедини се към „Свободно общество“! Това е единственият ни изход от омагьосания кръг на Матрицата!!!

Подполковникът е човек, владеещ словото. Споделяли сме го неведнъж, защото често говори истини, които хората трябва да чуват. Но авторитетът на „експертността“ му по национална сигурност за нас напълно се изпари още в разгара на пандемията, когато обясняваше как едвам оцелял от COVID на вентилаторите. Който има очи да вижда, никога не изпуска подобни „дребни“ детайли.

Между другото, същото разочарование ги очаква последователите и на другото гуру от „Величие“ – Ивелин, който отлично знаел как да „оправи“ държавата, но някак „не виждал логиката в това да ни пръскат“ (из негово изказване на конференция по питане от публиката относно мнението му за кемтрейлс – Б. а.). Явно и той е сляп избирателно за случващото се като екссъратника си, или няма ни най-бегъл поглед върху общата картина.

Ама нали си имаме един нашенски лаф: Не е луд този, който яде баницата! 

А бат Киро после пак ще ви се извинява... Но не може да им се сърдим. Това поколение са жертва на няколко различни идеологии и тежко промиващи мозъка пропаганди, така че колкото и да са наперени и да се тупат в гърдите, по душа повечето от тях винаги ще си останат наивни като малки деца.

Разбира се, има някаква нищожна вероятност да ни разиграват цирк, уж за да се разцепят и инфилтрират във „врага“, но дори и да се сбъдне подобна, „вярваща в доброто“ хипотеза, абсолютно нищо няма да се промени. Единственият човек, способен да премахне статуквото, колкото и да не ти се вярва, си точно ти!

Присъедини се към „Свободно общество“!