Това е най-голямото гробище за гуми в света в Кувейт, но никога няма да го видите по новините. Вместо това ще ви говорят за пръдящите крави и газовите печки. Изменението на климата се използва като способ за прехвърляне на власт към BiII Gates, KIaus Schwab и Световния икономически форум (WEF).

ЕС планира налагането на директни „въглеродни такси“ на отделните хора. Искате да увеличите градусите в дома си през зимата – плащате! Искате да досипете гориво в колата си – плащате и такса към цената на бензина! На кого плащате ли? На климатичната мафия, разбира се. Всичко, което пропагандират медиите отностно Климатичните промени – измислени от паразитите, наричащи се Елит, се прави само и единствено с цел да узаконят правото си да ни таксуват даже за дадения от Господ въздух.

Те са наясно, че това ще доведе до масови бунтове из целия континент. Затова сега не говорят за този план, но има достатъчно информация за него, включително на сайта на Европейския парламент. Корпоративните медии и „фактчекърите“ ще отричат докато могат, след което ще захаросват идеята, за да я продадат на възможно най-много шарани.

Само не казват дали НАТО и Пентагона ще плащат такса на ЕС за всеки експлозив, взривен по света? Все пак бомбите затоплят въздуха и отделят парникови емисии, нали? Или тяхните са еко?

Грета работи за Сорос

Разбирате ли за каква гавра става въпрос? Няма никакво "Глобално затопляне" извън естествените цикли в природата, колкото и да се опитват да симулират климатични промени и аномалии чрез Кемтрейлс и други технологии. Планът е изключително прозрачен и прост – приватизиране на природата и ресурсите ѝ от частни корпорации, желаещи чрез собствено (неизбирано демократично) световно правителство да налагат с диктатура властта си.

Въпросът е, ще им позволим ли, или все още има достатъчно останали истински мъже, които са готови да се борят докрай за свободата на човечеството?