За съжаление, както е печално известно, ние сме сериозно окупирана американска колония с цели 4 военни бази върху относително скромната ни територия (такива са и повечето европейски държави, ако това по някакъв начин ви успокоява). Правителството е изцяло марионетно и изпълнява чисто административни функции, свързани с реализиране на спуснатите от „посолството“ заповеди. Всичко останало е театрален цирк, включително и така наречените избори.

Човекоподобната биомаса в парламента отдавна дори не крие намеренията си. Без никакво смущение или задръжки, политиците редовно ни демонстрират актове на откровено национално предателство, цинично разчитайки, че военният ресурс на окупаторите ще успее да ги съхрани при евентуално отприщване на „народната любов“.

Разбира се, нито една империя не е просъществувала вечно, и на американската също ѝ се вижда края. Тя постепенно, но необратимо, се разлага отвътре, тъй като управляващото ядро отдавна е загубило връзката с разума, разсъдъка и моралните ценности, необходими за да движат цивилизацията към прогрес и благоденствие.

Затова не се чудете как е възможно всички представители на ППДБГ+, които постоянно по един или друг повод ни се лансират, да подкрепят еднакво фанатично истанбулската конвенция, LGBTQ+ идеологиите и гей парадите. Просто такава е патологично извратената визия за бъдещето на дълбоката държава, стояща зад тях.

Ето ви го и поредното доказателство за „нравствеността“ на евро-атлантическите ценности, изповядвани от Глобалистите: извадка от детската книжка „Домът на Алфи“ от автора-психолог „Ричард Коен“, която свободно се продава в САЩ.

американска педо идеология

Превод на страницата:

„Чичо Пийт понякога живее с нас. Той е много мил с мен, прегръща ме, изслушва ме и ме кара да се чувствам обичан. Една вечер, докато ме гушкаше той започна да ме пипа по интимните части. След време ме научи и аз да го пипам и да си играя с неговите. Чувството беше странно, страшно и същевременно малко приятно. Той ми каза, че това е ОК и означава, че наистина ме обича. Така продължи няколко месеца. Чичо каза, че "това ще е нашата малка тайна“.

Ако скоро не изхвърлим боклука, очаквайте такива книжки и в българските държавни училища и детски градини!

А ти, читателю наш, би ли допуснал да индоктринират и изнасилват детето ти, от страх да не те нарекат хомофоб?

Автор: Божието наказание