Пазете децата си, приятели!!!

Подмолна хомосексуална пропаганда и в България! Точно в навечерието на Рождество Христово, педо-джендърите се бяха подготвили с отвратителни, отровни подаръци за българските деца в кината и книжарниците!

“Чуден свят” – филм на Дисни – вървеше доскоро в кината. Името му на английски е Strange World (Странен свят), но за да зарибят родители и деца са го превели на български като “чуден”. В него още в самото начало разбираме, че съгласно новото (анти-бяла раса) нормално главният герой – бял мъж, е женен за негърка, а плодът на расосмешението им е ялов, тъй като се оказва хомосексуално мулатче. На десетата минута ни показват, че момченцето си пада по друго момче, и двамата гнусно флиртуват, докато разбира се, родителите горещо ги поощряват...

Що за изроди са Дисниленд и авторите на филма?

Наред с този отровен подарък за българските деца ЛГБТП педофилите са превели и хомосексуалната книжка “Сърцебиене – момче среща момче” с автор великобританската писателка Алис Осман. (Такъв опит вече бе направен у нас с хомо-книжката “Мравин”, рекламирана от един урод с претенции за “промяна”, мерси на такава уродлива “промяна”).

LGBTP - Pedophilia

В нея четем как едно момче “хлътва” по друго и колко вълнуващо е това – история, написано от младата великобританка Осман. Видях тази “книжка” в 2 тома на английски език в книжарница в Италия – тоест, това е паневропейска джендърска акция!

Но нека там се грижат италианците, а ние, българите, да мислим за България! Затова като български баща питам:

- Къде е Държавната агенция за закрила на детето?

- Къде е Министерството за младежта и спорта?

- Къде са държавните институции, които издържаме с данъците си, за да защитават децата на България?

Приятели, джендър-пропагандата протяга ръце към душите на най-милито ни! Пред очите ни се извършва глобална подмяна на хилядолетни морални ценности чрез яростна атака срещу юдеохристиянския ценностен фундамент и традициите на християнската етика! Атаката е на глобалното задкулисие, окупирало Брюксел и Вашингтон, срещу националната държава, която заедно с националните традиции, християнската църква и традиционното семейство оказва съпротива на техните пъклени планове!

Като баща, като християни и българин ви моля – бъдете будни и внимателни! Пазете децата си!

Не заспивайте, защото тези педо-змии не са спрели да плетат отровни мрежи! И винаги по светите християнски празници, за да издебнат хората неподготвени. Точно както преди 5 години по това време бяха планирали да пробутат Истанбулската джендър-конвенция. Моля ви, приятели, не заспивайте! Помогнете, като споделите този пост!

Автор: Александър Урумов, фейсбук / Редакция: GodlessEra