Италианският министър на здравеопазването Роберто Сперанца стана първият световен лидер, изправен пред множество обвинения в убийства заради милионите смъртни случаи, причинени от иРНК ваксини.

„Бившият италиански министър на здравеопазването Роберто Сперанца е разследван за убийство, след като имейли разкриват, че той е знаел от началото на ваксинациите, че убиват хора и е наредил на местните здравни власти да прикрият смъртните случаи и сериозни странични ефекти.“

Прокуратурата в Рим разследва Роберто Сперанца, министър на здравеопазването по време на периода на мерките срещу COVID. Той отговаряше за ваксинационната кампания. Разследванията са резултат от оплаквания, свързани с така наречените имейли AIFA от Италианската агенция по лекарствата. Бившият директор на AIFA Никола Магрини също е разследван. Публикуването на тези вътрешни имейли показа, че те са били наясно с опасностите от ваксинацията срещу COVID от самото начало. Обвинението е, че отговорният министър и шефът на агенцията по лекарствата съзнателно и умишлено са изложили нищо неподозиращото италианско население на тази опасност.

Те, притискаха италианците да се ваксинират. Дори са въведени задължителни ваксинации за определени професионални групи.

Speranza

В резултат на това бяха открити много странични ефекти, включително фатални. Разследването се води за убийство, нападение при утежнени обстоятелства и други, тъй като Сперанца и Магрини очевидно са инструктирали местните здравни власти да прикрият смъртните случаи и сериозните странични ефекти, настъпили веднага след началото на ваксинациите, за да не застрашат кампанията за ваксиниране.

Сега се очаква ресорният министър и шефът на AIFA да отговарят за тези деяния. Според жалби от полицейски синдикати и финансова полиция, както и частната организация „Listen to Me“, която представлява 4200 увредени от ваксини хора в Италия, полицаи и учители са били подложени на задължителна ваксинация срещу COVID. Бившият здравен министър Роберто Сперанца гордо обявяваше статистиката за ваксинациите в страната: „Сега достигнахме изключително висок процент ваксинирани хора в Италия, а именно 89,41%. Следователно в Италия в момента малко над 10% от населението е неваксинирано.“

Е, днес Роберто Сперанца е разследван за предполагаема лъжа относно ваксините . Сред престъпленията, в които е обвинен, са прикриване на истината, злоупотреба с власт и убийство.

Документ

Вижте, това е документът, който ви показваме ексклузивно, в него се казва, че бившият министър Роберто Сперанца и Никола Магрини, бившият генерален директор на AIFA, са регистрирани в разследващите досиета на прокуратурата в Рим

СКОРО И В БЪЛГАРИЯ ТЕХНИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗПРАВЕНИ ПРЕД ТРИБУНАЛА!

Източник: ЧИСТОКРЪВНИТЕ