"Между другото не казвай на никой, обещаваш ли?"

Както сигурно би се изразил Божинката в този случай: „Гледахме много интересен филм, само че малко тъп…“

Вчера в мрежата бе публикуван скандален материал на разследващия журналист Джеймс О'кийф III-ти (странно име, знам) и Project Veritas. Главен герой във видеоклиповете (подозрително приличащи на американско реалити шоу) е Джордан Уокър, работещ за Pfizer като директор по научноизследователска дейност и стратегическо планиране. В тях виждаме как въпросният господин (който, разбира се, е негър гей) си въобразява, че е на любовна среща с друг мъж, докато всъщност му правят скрита камера. По време на „забивката“, точно като злодей от филм, без никой да го е принуждавал насила, Джордан с усмивка на лице разкрива пред нас плановете на сатанинската организация, за която работи.

Няма нужда да Ви преразказвам в детайли клиповете, всеки заинтересован може да си ги гледа сам. Искам обаче да извърша един кратък анализ на случката, пък да видим до какви изводи ще ни доведе. Умишлено ще пропусна да коментирам, че на подобни позиции се поставят морално деградирали и покварени личности, неспособни да създават семейства и деца (като вече споменатия педераст), живеещи единствено да задоволяват нагона си, без грам да им пука за бъдещето на обществото. Тук смятам да анализираме нещо далеч по-важно, интересно и прикрито, а именно майнд контрол технологии, така че да минем направо по същество:

Първо, не мислите ли колко ужасно бие на очи поредното дежа-вю? „Инцидентът“ с Джордан далеч не е единствения такъв с висши служители на Pfizer напоследък, напротив, хората работещи там сякаш нямат търпение да седнат с непознати в бар и да им споделят пъклените планове на корпорацията. Дори самият Уокър намеква по време на разговора, че се притеснява да не би да му правят и на него постановка, но това съвсем не го спира да ни разкаже всичките си тайни.

Второ, не ви ли се струва поне леко подозрително как най-големите платформи в света, които цензурират и изтриват всякакви видеоклипове на темата COVID-19 още преди да са публикувани, сега цели 24 часа след „теча“ някак си продължават да се правят на приятно разсеяни? Понастоящем разследването на Джеймс О'кийф е напълно достъпно за широката аудитория в YouTube и Twitter каналите на Project Veritas и вече е гледано от десетки милиони души.

Хмм, да не би случайно в материала да се съдържа информация, в която хората трябва убедено да вярват? Не твърдя нищо, просто разсъждавам „на глас“…

Уви, все още огромна част от обществото (дори и смятащото се за събудено) не разбира колко комплексна е пропагандната машина на Матрицата и колко коварни са схемите ѝ.

Във видеото Джордан Уокър ни казва, че Pfizer се опитват изкуствено да мутират и подобрят вируса, след което да създадат „работещи“ ваксини за частните им щамове, и да ги пуснат на пазара веднага щом успеят да заразят населението. Споменава още, че „вирусът“ е тръгнал от Ухан, но за съжаление са пропуснали да спечелят от някои негови вариации като „Делта“ и „Омикрон“, защото не били подготвени.

Очевидно идеята тук е обикновеният гражданин да си каже: „Щом такава информация ни се разкрива тайно, значи със сигурност е истина“.

Добър опит, но този път номерът издиша! Всичко е перфектно изиграно, само дето има един малък проблем –  вирусът никога не е бил изолиран! С какво тогава експериментират секретните лаборатории на Pfizer и какво точно съдържат ваксините им? Всъщност цялата "Микробна теория за болестите", върху която се основава съвременната фармацевтика, не случайно и до днес си остава просто една теория (предположение), недоказана научно с постулатите на Кох.

В крайна сметка целта на поредната майнд контрол гимнастика за пролетариата, е да се тренира вярата му, че някакви зли учени разработват ваксини, с които да предпазват населението от изкуствено създаден и освободен в природата вирус. Тоест – вируси има, ваксините работят, и впрочем Pfizer са недосегаеми – да си знаете!

Драмата на манипулаторите обаче е в това, че днес дори и децата са наясно, че истинското предназначение на ваксините винаги е било всичко друго, но не и да ни спасяват от компютърно генерирани изображения...

Автор: Ангел Ангелов