Развитието на нано-технологиите и особено на метода за генно редактиране CRISPR позволи създаването на съвсем нов вид човешки същества. Чрез нано-частици за около 20 минути се лекува рак, диабет и много други заболявания, спира се процеса на стареене. Този вид генно лечение е залегнал в метода MED BED, който вече се прилага в няколко болници в САЩ, както и в rapid cell regeneration pill, което се прилага при американските войници и при който открита рана заздравява за минути.

Ако бъде премахнат гена за стареене и естествената функция на теломерите да се скъсяват при всяко клетъчно деление, човек може да живее в пълно здраве и младост около 500 години - това е естествената продължителност на човешкия живот, която е заложена в нашите клетки.

Сами разбирате, че ако тази технология стане достъпна за всички 7 милиарда човека, и продължим да се размножаваме със същите темпове, Земята ще се пренасели за нула време.

Затова е решено до тази технология да имат достъп САМО най-интелигентните представители на човешкия род, познати като Елит. Именно те са радетели на концепцията за Златния милиард.

Със същата технология (CRISPR) може да се редактират гените на останалите 6 милиарда души и те да бъдат превърнати в така наречените "служебни хора". За целта трябва само да се осигури достъп до тялото на човека, който ще бъде генно редактиран - това става ИЛИ с тест ИЛИ с ваксина. Само една молекула от теста за COVID или само една генно редактирана клетка е достатъчна, за да се саморепликира и да се произведе процеса на генно редактиране, наречен трансфакция.

Основните различия между Елита и служебните хора са следните:

1. Елита има продължителност на живота около 500 г. и не страда от болести. Служебните хора живеят 60-80 години и стадат от най-различни заболявания.

2. Елита е със запазена фертилност и може да се размножава по естествен начин. Служебните хора са стерилни и не могат да се размножават ако не се приложи асистирана репродукция. Най-често служебните хора биват превръщани в безполови същества, като се прилагат някои от програмите за "смяна на пола" или друг вид кастрация/стерилизация.

3. Представителите на Елита запазват своята способност за критично мислене, докато служебните хора се подчиняват безпрекословно на всякакви заповеди, колкото и налудни да са те, щом тези заповеди идват от телевизора. Служебните хора буквално мислят с телевизора. Всяка нова тема, която заема мисловния им процес и която те коментират, е зададена от телевизора.

Кой ще влезе в Златния милиард? В Златния милиард ще влязат само интелигентни хора. Затова Клаус Шваб казва, че това ще бъде прекрасен нов свят. В него няма да има лелки, които ще ви подвикват "Господине, вдигнете си маската!" Ще се проведе нещо като глобален тест за интелигентност. Съвсем умишлено ще се инсценира пландемия БЕЗ вирус, на всички езици ще се напише, че НЯМА ВИРУСЕН ИЗОЛАТ НА COVID-19. И така, всеки човек, който се подложи на тест или ваксина за несъществуващия вирус, сам ще определи към коя група спада - към 6 милиарда генно редактирани служебни хора или към Златния милиард.

Статията е съставена по материали от:

1. Речта на Михаил Ковалчук, ректор на Курчатовския институт, пред Съвета на федерациите:

2. Жак Атали, "Кратка история на бъдещето"

3. Иван Спиридонов, "Трансхуманизмът, програмирана еволюция на homo sapiens"

Съставил: Илиян Недев