Кибератаката е злонамерен и умишлен опит на физическо лице или организация да пробие информационната система на друго лице или организация. Обикновено нападателят търси някаква полза от прекъсване на мрежата на жертвата.

В момента има голямо сътрудничество между Световния икономически форум, големите банки и разузнавателните агенции за планиране на кибератака под фалшив флаг, която може да се използва за премахване на онлайн анонимността и увеличаване на възможностите за наблюдение. Подробностите за събитието под фалшив флаг се разкриват, докато призовават хората да бъдат подготвени да оцелеят без електричество.

Темата вече е пусната за предъвкване от медиите. Според съобщения в медиите Китай си е проправил път в критичната американска кибер-инфраструктура. Известните цели включват водоснабдителната компания в Хавай, пристанище на западното крайбрежие на САЩ и петролопровод и газопровод. Целта на Китай била да създаде хаос, да предизвика паника и да наруши логистиката.

Това е лъжа! Според Vault 7 на Wikileaks бяхме информирани, че ЦРУ има способността да фалшифицира произхода на кибератака, което кара следователите да обвиняват грешната страна, като Русия или Китай. Атаката ще дойде от израелските, британските и американските разузнавателни агенции.. 

През 2021 г. Клаус Шваб предупреди за потенциална кибератака, толкова мащабна, че ще спре глобалното захранване. Световният икономически форум, заедно с големите централни банки и търговските банки искат да отхвърлят анонимността и правото ви да бъдете зашитени в интернет чрез страх и паника, породени от голямо прекъсване, причинено от анонимни хакери, за да убедят хората, че това трябва да се случи. WEF настоява достъпът до интернет на всеки човек да бъде обвързан с цифрова идентификация, свързвайки го с издадени от правителството идентификационни номера, за да се елиминира анонимността и поверителността онлайн.

Новият филм на Netflix, наречен „Leave The World Behind" е продуциран от Барак и Мишел Обама. Филмът показва как кибератака причинява голямо прекъсване на тока в Съединените щати. Това е прогнозно програмиране и предупреждение за бъдещи събития.

Преди няколко месеца над 50 сенатори получиха сателитни телефони за спешна връзка. 

Никой не знае датата на нещата, които предстоят.