Докато платените преститутки ни отвличат вниманието, Брюкселският комсомол под вещото ръководство на психопатите, изгражда ужасяващ дигитален концентрационен
лагер. Тези, които ще влязат в него няма да имат начин да го напуснат. Всеки, който твърди, че се интерсува от благото на хората и иска да бъде политик, трябва да започне да говори за това и само за това! Други теми няма. Нека видим кои са основите, на които ще се изгради този концентрационен дигитален концлагер и какво можем да направим.

1. Централизирана цифрова идентичност
През юни 2021 г. Европейската комисия реши за въвеждане на единна система за цифрова идентичност.

2.Контрол на движение и достъп
В края на юни 2021 г. ЕС въведе сертификат за ваксинация срещу Covid. Оттогава основното право на свободата на пътуване е ограничено, дори ако Европейската комисия твърди обратното.

3. Биометрично масово наблюдение
С помощта на камери, биосензори и наличната днес изчислителна мощност, е възможно да се проследи човк дори в реалния свят - в реално време, без да е необходимо смартфон, кредитна карта или лична карта.

4. Цензура и мониторинг на комуникациите
На 6 юли 2022 г. Европейският парламент прие регламента „ePrivacy“. Това принуждава доставчиците на имейл услуги, социални мрежи, месинджъри, инструменти за видеоконференции и операционни системи да проверяват техните платформи за подозрително съдържание - автоматично, постоянно и без никаква причина.

5. Цифрови валути на централната банка
CBDC не са децентрализирано организирани, но се контролира централно. Плащанията не са полуанонимни, а проследими до най-малките суми. Плащанията могат да бъдат автоматично свързани с условия и наказания или блокирани напълно. CBDC могат да бъдат преоценени или обезценени по желание. Само това би позволило почти пълен контрол върху хората.

6. Социални кредитни системи

Социалните кредитни системи вероятно са най-перфидният инструмент за контрол: цифровата идентичност става инструмент за взаимно шпиониране, доброволността се превръща в принуда и заплаха, а наказанието влиза в незабавно изпълнение.

Това е план. Не е природен закон. Този план може да стане реалност, ако ние мълчим, и да се провали, ако започнем да говорим и да обясняваме неговата крайна цел. Сега!
Това е една нечовешка идеология, чиято цел е да унищожи човешкото у човека. Ние нямаме нужда от това някой постоянно да ни организира и да ни казва какво да мислим или да не мислим. Да ни следи, да ни внушава тревоги, страхове и да ни разболява като ни кара да вървим срещу собствената си природа. Време е да започнем да говорим за света, в който ще живеем без централизиран контрол и да си взаимодействаме, за да сътворяваме нови неща и да правим живота по-приятен и лесен, но запазвайки човешката си същност.

Автор: Таня Тодорова