Докато всички гледаха Световното по футбол и Черешката на тортата, подмолно и тихомълком беше приет Coceptual zero draft - пЛандемично споразумение на 194 държави със СЗО. С това споразумение става законно събирането на лична биометрична информация, в това число и на ДНК. Според клаузите на това споразумение при евентуални нови пЛандемии "препоръките" на СЗО стават задължителни за националните държави, а не както досега на ръба на закона и дори незаконни според голяма част от националните законодателства. Ключовата дума в това споразумение е "сбиране на лична биометрична информация". В секундата, в която хората ПРОУМЕЯТ, ЧЕ С ТЕСТОВЕТЕ СЕ КРАДЕ ДНК за дигитален контрол, с това "пандемично споразумение" е свършено!

Разчита се изцяло на неинформираността и невежеството на гражданите.

Затова в България вкараха електронни здравни досиета. Влезе ли споразумението в сила, капанът щраква за всички нас, защото вече няма да имаме легални средства да се борим със здравния терор.

Както забелязвате, в българските медии изобщо не се коментира пандемичното споразумение със СЗО. Точно обратното – депутати от ДБ се опитват да вкарат закон за цифрова самоличност. А в десетки банки се подготвя въвеждането на дигитални разплащания.

Успехът на това престъпление виси на косъм, защото ако над 50% от българските граждани се усетят навреме какво се готви, тези престъпници ще бъдат дадени на съд.

Съставил: Илиян Недев

пандемичното споразумение