Здравейте приятели, на пазара излезе новата книга на писателя Ангел Ангелов:

Ще има война и Матрицата ще падне – Наръчник за революционери

Произведението е своеобразно допълнение към предишната книга от автора Игра на Богове I – Възходът на падението. Публикувана в разгара на п(л)андемията, тя бе може би първата в България, която въпреки невижданите по мащаб фашистки мерки и цензура, разкри без свян в прав текст измамата. Тогава, с намерение да предпази колкото може повече хора, не само в конкретната ситуация, но и за в бъдеще, Ангел Ангелов състави ясно дефиниран модел, описващ цялата картина на случващото се. В него фокусът излизаше далеч отвъд пределите на COVID-19 и освети глобална конспирация, обединяваща доста на пръв поглед чужди помежду си области.

В началото за масовата аудитория все още бе трудно да намери връзката сред непознати или слабо известни концепции като трансхюманизъм, кемтрейлс, социален инженеринг, джендър идеология, сексуализиране на децата и сатанизъм. Години по-късно обаче пъзелът започна да се нарежда и да придобива логически облик в колективното съзнание, а всичко предвиденото от автора постепенно да се сбъдва.

Така, благодарение на пробудилите се множество активисти, и все още не претопения национален разум, плановете за депопулация на Глобалистите срещнаха неочакван отпор в страната ни, която се оказа една от най-слабо ваксинираните държави в света.

За какво ли бърза да ви предупреди сега г-н Ангелов и дали този път не предлага нещо повече?

>> Купи книгата от ТУК

Ще има война и Матрицата ще падне – Наръчник за революционери

От незапомнени времена тайна каста паразитиращи създания владее територията, смятана погрешно от нас за „планета Земя“ и третира хората като добитък, нужен им за енергийно-хранителен ресурс. С времето Господарите са изработили комплексна система за осъществяване на непрекъснат физически и психически контрол над нищо неподозиращата жертва. Отстранили са почти напълно възможността ѝ за проява на собствена воля и достигане на заложения от природата биологичен потенциал. Някога (вероятно отделните им фракции) са брандирали и модифицирали генетично „стоката“ си по начин, подходящ за работа в конкретната географска ширина, където е било позволено да пребивава. Така са се появили различните човешки раси, отличаващи се ясно помежду си не само визуално, но и с до 2% в своята ДНК последователност.

За да се избегне противопоставяне, обектът на управление се поддържа в абсолютно невежество, както за случващото се, така и за естеството на мястото, в което го развъждат. „Фермерите“ са наясно, че единственият начин да се правят успешно на богове в даден свят, е да се намират извън него на територия, недостъпна за обитателите му. Хуманоидните представители, набедени за Елит, са нищо повече от техни слуги тук, които предано ги боготворят и показно им отдават чест чрез непрекъснати кървави религиозни ритуали.

Участваме в извратена игра, в която на всеки приблизително 200 години се извършва „жътва“ и нулиране на цивилизацията, а историята, възпитаваща идните поколения, се пренаписва според темата от следващия сценарий на парка – ферма.

Звучи невероятно, но описаното по-горе не е някакъв сюрреалистичен сюжет, а реалната ситуация днес. Трябва просто да се събудите, да игнорирате замъгляващата разума пропаганда и да повярвате на собствените си очи! Подобен мащабен заговор едва ли сте срещали дори и в най-зловещите холивудски продукции. На човечеството е обявена война, като врагът се е инфилтрирал не само във властите, но и в телата на отделните хора, превземайки ни бавно и сигурно отвътре. Така че, колкото по-бързо се обединим и отвърнем на удара, толкова по-голям шанс има да го отблъснем.

>> Купи книгата от ТУК