Преди доста време България официално заяви свободата и независимостта си, като забрани използването на генно модифицирани храни, за да спаси деца, млади и възрастни от бавната смърт, към която води използването на такъв тип отрови. Генно-модифицираните растения навлизат агресивно в Америка през 90-те, което превърна 350-милионния им народ в най-затлъстялия и най-болния. Всеки трети има диабет, рак, запушване на кръвоносните съдове, алергия, полова слабост, депресия и психични разстройства.

Няма нужда да четем официални данни по въпроса, защото един поглед е достатъчен, за да видим накъде отива в духовно, психическо, физическо състояние съвременният „човек – роб“. До днес държавата (чиято функция е да обслужва жителите на България), задължаваше опоменаването във всички етикети за съдържанието на отровата ГМО. Онези, които сеят такива култури и разрушават биологичното равновесие по принцип, трябваше да бъдат под контрол и сертификация. Но държавата обяви война на всеки един от вас.

Задължителното отбелязване на етикетите за съдържание на ГМО отпада! Огромен финансов ресурс е хвърлен, за да се заглуши истината, чрез подкупи държавни и неправителствени организации, започват кампания и атака за внедряването на всякакъв род вещества, създадени синтетично, не от Господ – Бог, във всяка една храна и напитка. Досега имахме възможност сами да решим дали да съкратим живота и отровим телата си, като информирано използваме тези боклуци. Но занапред в България ще бъде насилствено захранвано населението с вещества, които:

  • Променят естественото ви ДНК, дадено от родителите и предците ви!
  • Разрушават половата активност, като бавно ви превръщат в безполово мекотело, което дори изгубва физическата възможност да се размножава!
  • Подхранват и предизвикват ракови образувания от всички форми!
  • Разболяват с диабет от най-ранна възраст!

Независимата организация Агролинк, обединяваща стотици независими формирования и хиляди физически лица, организира и стартира своята кампания, с която да информира и предпазва българина.

Обединени български медии, БАДЖ, Съпротивата, Фитнес Мания и аз, Киро Скалата, като физическо лице, обявяваме война на ГМО-то в България и се присъединяваме в предупреждението и битката срещу бавната смърт на всеки един от вас.

Автор: Киро Скалата