Олимпиадата бе поредният тест за търпимост към анормалното и нивото на инволюция на човешката раса. След този експеримент ще бъде направена равносметка дали чувствителността ни към несправедливостите и обезчовечаването е достатъчно притъпена, за да се направи следващата крачка - легитимация на извращенията.

Извратеняците вече нямат търпение да спрат да се укриват и да се заявят пред света. Пречи им, все още неизвестното в уравнението на съпротивата. Проверката включва наблюдение върху броя на участниците, които ще бойкотират извращенията, чрез отказ от участие, бойкот на телевизионните излъчвания, бойкот на публиката на терените, преценка на недоволството и как то се изразява - дали се превръща в реална съпротива с официални документи, политически декларации, съдебни процедури и т.н (тежка артилерия) или публиката отново го отразява с осмиване, карикатури, отказ от участие въобще да коментира психиатрия (лека артилерия).

Накрая, олимпиадата е демонстрация на това, че колкото и да се смятаме за по-многобройни Човеците пак няма да посмеем да се сблъскаме челно с извратените, защото нашите вярвания и методи за реакция са по-хуманни. Сиреч, парадоксът се състои в това, че разчитайки именно на нашата хуманност извратеняците представят своя парад на извращенията като призив към тази хуманност, но на практика по този начин, извършвайки насилие върху нея - целят да отговорим и ние с насилие, защото всяка наша реакция за нейната защита се интерпретира от тях като антихуманност.

Реверсивна психология, оксиморон, перфидна жестокост, трансхуманизъм – каквото и да изберем, за да го назовем са просто красиви думи. Истинската съпротива трябваше да бъде отказ от участие в експеримента и напускане на делегациите. Само, че за някои спортисти и държави щеше да бъде пропуснат шанс – отново за шарените хартийки става дума и отново зависимостта от тях пречи на свободата на избор.

Може би спонсорите няма да го разрешат. Е тогава, след като приключи и този експеримент остава малко – трансхуманистите да изскочат от дупките си и да напълнят улиците, офисите, телевизорите, училищата – с други думи попкултурата.

Веднипо-нормалнивременатранс'етатащяхадабъдатизпратенидаучастватнапараолимпиадата.

Никой няма да ни направи свободни ако сами не генерираме решенията си.

Никой друг няма да ни спаси, освен ние самите!

Автор: адв. Нина Ламбова