Няма по-големи расисти и циници от тези, които нагло променят историята, само и само да поддържат безумната си пропаганда срещу бялата раса.

Оказа се, че според Gemini AI – изкуственият интелект на най-голямата търсачка в света Google, белите хора не съществуват.

Няколко седмици след стартирането на функционалността за генериране на изображения на Gemini, в обществените медии се появиха хиляди оплаквания по отношение на способността на технологията да възпроизвежда исторически точни резултати. В опит да реализира расово и полово многообразие изкуственият интелект създава откровено пародични снимки.

Редица потребители забелязаха, че някои исторически персони, например създателите на Съединените американски щати, или немските бойци от нацистката ера, са изобразени като хора от други раси – чернокожи, азиатци и т.н. Дори папата е представен като негър или индийска циганка.

Сигурно щеше да е много забавно, ако беше някаква шега, но знаейки, че тези психопати се вземат насериозно и реално диктуват световната политика, хич не ни е до смях. Това е същата корпорация, която от години нагло твърди, че се бори с дезинформацията и затова цензурира всичко, противоречащо на „истината“ (разбира се, на тяхната версия за нея). Същото правят и всички останали подлоги на Глобалистите.

Ако отричате „климатичните промени“, „ваксините“, политиката на Байдън, LGBTQ култа, или сте против безусловната подкрепа на Израел и Украйна, те ще ви нарекат конспиративен терорист и ще направят всичко по силите си да ви заглушат.

Естествено, след като се окъка до ушите и неизбежно се развоня, Google скорострелно свали новата екстра на изкуствения си интелект. Имала нужда от „ремонт“…