Международните здравни правила са изменени! ПРЕГОВОРИТЕ ЗА "ПАНДЕМИЧНОТО" СА УДЪЛЖЕНИ – „ДО 1 ГОДИНА“: https://apps.who.int/.../pdf_files/WHA77/A77_ACONF15-en.pdf

Човешките права и свободи претърпяха поражение пред мощта на глобалния елит и фармацевтичния капитал. Какво по-добро място да се скриеш зад филантропски идеи или организация, загрижена за здравето на човечеството, ако си разработчик на фармацевтично експериментаторство (престъпно обезчовечаване)?

Какво решиха вместо нас за нашето здраве и бъдеще?

Държавите членки на СЗО се споразумяха за пакет от критични изменения на Международните здравни правила (2005) (IHR) и поеха конкретни ангажименти за приключване на преговорите по глобално споразумение за пандемия най-късно до 1 (една) година.

В моето училище ни учеха на „четене с разбиране“ и ако сте от този модел образовани хора, не е трудно да изкарате скрития смисъл зад приетите текстове относно:

глобално изграждане на индустриален комплекс за спешни случаи на ФАРМАЦЕВТИЧНИ БОЛНИЦИ, който се стреми да предизвика НЕСТИХВАЩИ „пандемични извънредни ситуации“, които ще ВЛОШАТ още повече ЗДРАВЕТО НИ със „съответни пандемични продукти“ – лекарства, „ваксини“, диагностика, медицински устройства, продукти за контрол на вектори, лични предпазни средства, продукти за обеззаразяване, помощни продукти, антидоти, клетъчни и генно базирани терапии и други здравни технологии.

Решено е създаването на:

1. „Национален орган по МЗП“ на национално ниво, за да координира прилагането на тези правила в рамките на юрисдикцията на държавата-страна (Член 4).

2. Генералният директор на СЗО определя дали дадено събитие представлява извънредна ситуация за общественото здраве от международно значение, извънредна ситуация и пандемия (чл.12).

3. Санитарни правила за превозвачите, директно според предписаното от СЗО - прилагане на борда, както и по време на качване и слизане. Националните здравни власти могат само да допълват - към по-строги правила (чл.24 и чл.27).

4. Още по-строги правила за пътниците. Държава-член може... да принуди пътуващия да се подложи на...:

- най-малко инвазивен медицински преглед, който би постигнал целта на общественото здраве;

- ваксинация или друга профилактика

- допълнителни установени здравни мерки, които предотвратяват или контролират разпространението на обявената пандемична заплаха

- изолация, карантина или поставяне на пътуващия под наблюдение на общественото здраве.

- заплащане на здравни такси, направени в държавата член дори след напускането й (чл.31).

5. Изисквания към представяните здравни документи – според приложенията одобрени от СЗО. Автентичността и верността им се подлагат на проверки. Името на личния лекар или лекаря издал сертификата е на документа. КРАЙ С ФАЛШИВИТЕ СЕРТИФИКАТИ!!! ОСВЕН ТОВА ВСИЧКИ ЛИЧНИ И ЗДРАВНИ ДАННИ СА ДОСТЪПНИ ЗА ПРОВЕРЯВАЩИТЕ. (чл.36-чл.39 и чл.45 и Приложение 6)

6. Увеличава се финансирането, но не за здравеопазването, а за спазване на здравните правила и изграждане на системите за контрол за спазването им (чл.44). ЧЕСТИТО!

7. Създава се Координационен финансов механизъм – проучва, идентифицира, набира, контролира финансовите механизми за прилагане на здравните правила.

8. За тези, на които им стиска да прочетат повече – нека отделят внимание на текстове: чл.1, чл.2, чл.12, чл.13, чл.24, чл.27, чл.31, чл.35, чл.44, чл.54, Приложения 1, 4, 6, както и връзките, на които можете да се убедите в изнесеното тук:

https://apps.who.int/.../pdf_files/WHA77/A77_ACONF14-en.pdf

https://apps.who.int/.../pdf_files/WHA77/A77_ACONF8-en.pdf

https://apps.who.int/.../pdf_files/WHA77/A77_ACONF14-en.pdf

ПРАВИТЕЛСТВАТА ИМАТ МЕЖДУ 10 И 18 МЕСЕЦА ЗА ВЪЗРАЖЕНИЯ ИЛИ ОТХВЪРЛЯНЕ НА ИЗМЕНЕНИЯТА В МЗП.

В предишни публикации съм обяснила как става това.

ПРАВИТЕЛСТВАТА ИМАТ „ДО 12 МЕСЕЦА“ ДА НАПРАВЯТ ТАКА, ЧЕ ДА ПРЕКРАТЯТ ПРОЦЕСА ПО ПРЕГОВОРИТЕ ЗА „ПАНДЕМИЧНИЯ АКТ“

НИЕ НЯМАМЕ ВРЕМЕ – „ДНЕС“ НИЕ ГИ ПОСОЧВАМЕ, „УТРЕ“ - ТЕ НАС.

АКО НЕ ПОСОЧИМ НИКОГО – ИМА КОЙ ДА ГО НАПРАВИ ВМЕСТО НАС И ТОВА НЕ Е В НАША ПОЛЗА.

СКРИТОТО УПРАВЛЕНИЕ СЕ Е ПОГРИЖИЛО, ГЛЕДА НИ КАТО "ЕВТИНО МЕНЮ" И СЕ КЕФИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА НИ АПАТИЯ.

НАЛИВА ПАРИ В „ТЪЛПОИДИТЕ“, ЗА ДА НИ УВЕРЯВАТ В УСПЕХА НА НАШЕТО БЕЗДЕЙСТВИЕ.

ТРИ ГОДИНИ НИКОЙ В „НАРОДНОТО“ СЪБРАНИЕ НЕ ОСПОРИ И НЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ПАНДЕМИЧЕН ИНСТРУМЕНТ.

ТРИ ГОДИНИ НИКОЙ НЕ ПОДКРЕПИ ПОДПИСКАТА НИ ЗА НАПУСКАНЕ НА СЗО.

5 ПАРЛАМЕНТА –„СПЯЩИ КРАСАВИЦИ“ СЕ РАЗПАДНАХА И ЯВНО ИМ ТРЯБВА ЗАМЕСТИТЕЛ – СЪВСЕМ НОВИ ИГРАЧИ.

Автор: адв. Нина Ламбова