Заглавието ни казва всичко... Понякога наистина ми е трудно да намеря думи, с които да определя така наречения Западен елит, но тези същества наистина са много, много, много тежко увредени в главите.

В статията на NBC четем: "... Според учените раждането на дете е основен фактор за изменението на климата. ... Ако приемем, че всеки от нас има лична въглеродна книга, за която носи отговорност, то децата увеличават въглеродния ни отпечатък, тъй като известно количество от емисиите на потомството се отчита в книгата на родителите."

Нужно ли е да коментирам що за безумни са подобни твърдения, както и останалото съдържание от статията им? Въглеродът няма нищо общо с никакво въображаемо глобално затопляне. Всъщност от наличието на въглерод зависи целият живот на Земята и може би именно затова управляващите изчадия са го взели на прицел. По дяволите, та в края на краищата ние сме въглеродна форма на живот!

Както всичко, което медийната пропаганда денонощно разпръсква, климатичните промени са поредната измама, чиято единствена цел е да бъде използвана пред овчехората за оправдание на фашистките мерки, които тепърва ще им налагат.

Неслучайно истинските учени казват: Трябва да си изключително тъп, за да вярваш, че въглеродния двуокис предизвиква глобално затопляне!

Првевод от видеото: "Това не е мое мнение, това е мнението на учените (истинските). Не на икономистите, не на природозащитниците. Въглеродният двуокис няма абсолютно нищо общо с увеличението на температурите, и никога не е имал. Въглеродният двуокис взаимодейства с водата и създава органични съединения. Начиличето на въглероден двуокис е богатство (той е жизнено необходим за фотосинтезата/храненето на растенията - б. р.). Безумие е да слушаме глупостите на платените псевдонаучни експерти. За съжаление днес ООН и Европейският съюз непрекъснато повтарят: въглеродния двуокис е виновен за това, въглеродния двуокис е виновен за онова. Реалните факти обаче говорят, че за последните 50 години, нивата на CO2 са се увеличили с едва 0,005%. Как е възможно това да предизвика някакви промени в климата? Трябва да си абсолютен тъпанар, за да вярваш в подобна глупост!"