Алекс Антич, сенатор на Южна Австралия, предупреждава хората, за това което говорим от години:

"Казват ви, че всичко се прави за вашата сигурност и удобство. Нека ви обясня: улиците ви шпионират, мобилният ви телефон ви шпионира, градът ви шпионира, сензорите, измерващи електроенергия и вода са шпионски инструментариум.

Инфраструктурата за бъдещи локдауни се създава в момента. Не се оставяйте да ви измамят. Ще бъдете проследявани чрез вашите движения, чрез вашите жизнени показатели и в бъдеще чрез вашите цифрови портфейли.

Предавайки вашите данни, вие им давате възможността да проследяват поведението ви, което скоро ще се превърне в социален кредитен рейтинг. И след като въведат цифровите валути на централната банка, няма да можете да харчите парите си без одобрение. Цифровата идентификация е на път да стане реалност в Австралия. Много други страни вече прилагат тези системи - Канада, Шотландия и много други. Няма да имате достъп до никакви правителствени или обществени услуги, няма да имате право да преминавате границата и да имате достъп до здравеопазване или интернет без дигитална идентификация. Дори няма да можете да проведете телефонен разговор без дигитална самоличност."

А вие скъпи българи, защо мислите, че толкова много напират да ни вкарат в Еврозоната, но упорито не ни пускат в Шенген? Елементарно, едното води след себе си робство, а другото свобода. Разбира се, че с отворени обятия ще ни приемат в дигиталния концлагер, като ни отнемат и последния оцелял суверен - националната валута. И, разбира се, че нямат никакво намерение да се придвижваме свободно, затова оставаме извън Шенген!