Нали нямаше кемтрейлс и аерозолните пръскания бяха „конспиративни теории“? Как така тогава учените твърдят, че пръсканията на едно място могат да изменят климата на друго? Вижте ТАЗИ новина от 24.06.2024 г. в dir.bg

Същата медия, която масово разпространяваше опасна дезинформация именно за кемтрейлс, COVID-19, ваксините и мн. др. Медия, съучаствала с подобни деяния в осакатяването на хиляди, излъгани да се ваксинират българи. Да сте видяли дори едно извинение от тях досега? Естествено, въпросът е реторичен.

Новина от 13.05.2020 г. в dir.bg: Коронавирусът, Бил Гейтс, "еврейският заговор" и световната конспирация

Новина от 30.05.2018 г. в dir.bg: Стигнахме американците по вяра в конспиративни теории

Години по-късно обаче публикуват новини като тази от 03.04.2024 г.: Щатът Тенеси забрани разпръскването на аерозоли в атмосферата
 

Чудя се, тези страдащи от шизофрения меркантилни медии, не осъзнават ли, че стотинките, които им дават, за да сеят пропаганда над простолюдието, няма да ги спасят от това, което се задава? И в тези медии работят хора, те също имат деца. Колкото се тровим ние, толкова се тровят и те.

Днес лично видях как самолет летеше ниско и пръскаше около Бургас черни ята (най-вероятно с ГМО комари), а после медиите, обслужващи Глобалистите ни казват:

Глобалното затопляне ще донесе епидемии, пренасяни от комари

Подобен тип „медии“ си имат официални тарифи за публикуване на пропагандни статии (разполагат и с армии от тролове). Имайте предвид, че всеки PR материал необозначен като платен репортаж, а вместо това представен за научен или като обществено значима новина, си е чиста пропаганда. Въпроса е защо няма закони, които да бранят гражданите и да вкарват в затвора собствениците на такива „престижни“ сайтове?

На мен например „дирниците“ са ми изтривали стотици коментари, в които съм разкривал лъжите им за COVID-19 и какво ли още не (защото повечето от „новините“ им са откровени лъжи), с цел да предпазя населението. Налагали са ми перманентни банове по IP, променяли са ми лайковете към коментарите, и изобщо по всякакъв възможен начин се опитват да манипулират в нечий интерес общественото мнение.

Не се притеснявайте, ние никога няма да забравим щетите нанесени от тези (дез)информационни канали, и един ден лицата, стоящи зад тях, ще получат това, което са заслужили!

Автор: Божието Наказание