Извинявам се, но в тази статия ще си позволя да съм малко вулгарен и груб, защото понякога, за да те събудят от лош сън, трябва да те разтърсят силно...

Всъщност не се подиграват, а направо се гаврят със стадото, тъй като виждат, че въпреки всичко, то продължава да е тотално неадекватно.

Космосът винаги е бил и винаги ще си остане фикция, създадена в научно-фантастичната литература. В един момент обаче се усетиха, че ако успеят да накарат овцете да игнорират сетивата си и да повярват, че живеят на въртяща се като пумпал планета, препускаща с бясна скорост в безкрайно пространство, те ще са завинаги техни роби и ще приемат без въпроси всяка друга глупост занапред.

Изключително е забавно да гледаш как колкото по-наивен и лишен от критично съзнание е даден „изтъкнат“ експерт, толкова по-арогантен и само вярващ си е, особено тръгне ли да обяснява за произхода на „планетите“ и „Големия взрив“ (не този в гащите му, другия). Подобни „интелектуалци“ надменно рецитират дума по дума, прочетеното в учебниците, когато „образоват“ простолюдието, а последното гледа с възхищение и зяпнала уста, без дори да се замислят, колко жалко изглеждат и двете страни.

Разбира се, че всички космически програми са измама, това е ясно още от ден едно. За мозъка на един бот обаче, е абсолютно невъзможно да свърже точките сам, тъй като по-рождение е лишен от когнитивни способности извън заложената му програма.

Официално видео от NASA. Явно тогава ефектите не са били на особено ниво, защото краката на астронавна "странно" висят надолу, а уж трябва да вярваме, че е в безтегловност. Пак добре, че са му хванали гърба с въже, а свободно падащият кабел, който държи, даже няма да го коментирам. Или както Илън Мъск каза за собствения си космически проект: „Може да познаете, че е истинско по това, че изглежда толкова фалшиво“

Каквото и да им покажеш на ваксърите – ковидиоти (позволявам си да ползвам тези общи термини, защото в крайна сметка говорим за един и същ тип хора), те ще го приемат за безусловен факт, стига да е спуснато от официалните медии. Достатъчно е просто да гледате кадрите от кацането на китайците или индийците на Луната, които по реалистичност не задминават тези по-долу, единствено източника е различен.

HD видео от индийското кацане на Луната. Ако беше излъчено по националната телевизия, 100% от гледащите го зомбита щяха да го вземат за чиста монета

НАСА унищожава виртуален астероид, но служителите ѝ изпадат в еуфория от постижението, сякаш наистина са свършили нещо много полезно. Или може би ние трябваше да го мислим за истински?

Другия път, когато ви представят нямо (колко удобно), тежко надрусано (за всеки случай), бавноразвиващо и парализирано чучело, което от време на време дори подменят с друго, и ви кажат, че това е невиждан гений, пишещ книги за „черни дупки“ с мускулче на брадичката си, пак им повярвайте!

Официалните кадри от индийското кацане на Луната:

Те винаги ни показват превъзбудено крещяща и аплодираща тълпа от "учени" на фона на детинско-бутафорни "космически" кадри. Идеята е да подсилят вярата ни в реалността на събитията. За жалост, на повечето "овчехора" умът им смята за абсолютно невъзможно някой да събере на едно място 50-100 статиста, които половин час радостно да подскачат и викат... Как мислите, дали ще е голям разход, на база стотиците милиони ограбените от данъкоплатците?

А ето ги и кадрите от китайското кацане на Луната. Тук за драматизъм даже са вкарали вятър. Явно някой е забравил да поясни на вдъхновения от Sci-Fi филмите режисьор, че според концепцията за фикцията, наречена космос, вятър и звук е невъзможно да има.

Поне руснаците се усетиха навреме, че много ще им се смеят и "разбиха" сондата си...

Между другото, имам една специална молба към хората с глобуси на раменете вместо глави. След като избършете пяната от устата и се поуспокоите, може ли да ни пратите линк с web камера, която снима 24/7 от Луната? Толкова много държави я "превзеха", за една камера ли не стигна бюджета? Или май фактите и доказателствата са ерес за вашата религия?

Ако може линк и към камерите от сателитите на Мъск, имайки предвид колко интернет разпръскват, един лайв стрийминг едва ли ще ги бутне. Още ли вЕрвате в науката? ;)

И какво, ако Земята не е кълбо, ли? Самият въпрос говори за бездушевността на задаващия го! Щом познанието за истината няма значение за живота ви, що за живот е това?

ИСТИНА = СВОБОДА!!!

Накрая искам още веднъж да се извиня на всички, които засегнах с изказа си в тази статия. Написана е в провокативен стил, който едва ли ще допадне на мнозинството. Грозно е да се говори така, дори когато знаеш, че си прав. Моля, игнорирайте изразните ми средства и се замислете над изложените факти.

Автор: Ангел Ангелов