Генно модифицираните комари, които Бил Гейтс незнайно защо има право да произвежда и разпръсква над градовете, работят! В Бразилия вече са регистрирани над 364 000 случая на заразяване с опасната инфекция денга. Това предавано от комари заболяване е известно още като „трошаща костите“ треска, тъй като причинява толкова силна болка, че човек има усещането, че костите му се трошат.

По данни на Министерството на здравеопазването на страната през първите пет седмици на 2024 г. са регистрирани повече от 364 000 случая на заразяване с треска денга, което е четири пъти повече от броя на случаите през същия период на 2023 г.

Понастоящем комарите са преносители на Източния енцефалит по конете (ИЕК), при който смъртността е 30-50%, според уебсайта на правителството на Масачузетс .

Жена засне комарите на Бил Гейтс във Флорида, САЩ.

Знаете ли какво се случи след този видеоклип? Държавни служители разпръснаха специален разтвор за унищожаване на мутиралите комари по улиците на градовете.

Значи първо му позволяват да ги освобождава над населените места, а след това тровят още повече хората, като разпръскват химикали, за да ги убият.

Проблем – Реакция – Решение!

Защо един от най-масовите убийци в историята на човечеството – „Били Белята“, е все още жив и на свобода?