Уважаеми сънародници,

Ако не ви е все едно какво Глобалистите и техните български марионетки искат да направят с вас и децата ви, единственият начин да се справим с това престъпление е да РАЗГРАДИМ цялата мрежа из основи.

На 12.11.2023 г. в София ще се проведе протест за премахване на 5G кулите, против „тестовете“ и „ваксините“ за Ковид, за спиране на Кемтрейлс и за премахване на сатаниската статуя на София.

Скъпи сънародници, единственият начин да се справим с това колосално зло е да му дадем гласност:

  • С PCR тестовете се краде ДНК за дигитален контрол;
  • Чрез 5G кулите и Суперкомпютъра се извършва цифров контрол над хората, на които е взет ДНК електромагнитния сигнал от тестовете за COVID или чрез „генетичен анализ“;
  • С химическите пръскания в небето се обогатява средата с нано-частици графен оксид и алуминий, за да се подобри проводимостта ѝ. Същото се постига и с ваксините, защото съдържат графен оксид. Ваксините увеличават електропроводимостта на човешкото тяло!
  • Графен оксидът от ваксините образува нано-интерфейс в инжектираните и се свързва с Интернет на телата/системата Умен град за тотален дигитален контрол.

Призоваваме всеки от вас, който чете тази статия, да дойде на протеста! Да, наистина само с протести нищо не може да се постигне, но нека поне тези долни гниди да разберат, че сме готови да се преборим с това колосално зло, което искат да наложат по заповед на техните задокеански кукловоди!

Автори: Илиян Недев, Невена Станчева и Дарина Йорданова

Протест

Организатор: Обединение 29