Живеем в психодиспансер и това постоянно ни се напомня. Колкото по-абсурдна ситуация приеме за норма обществото, толкова по-голяма глупост ще му сервират следващия път.

Поредният случай без положителни герои е този с двама откровени идиота, единият изживяващ се като "инфлуенсър", "певец", пишман "порно звезда" и още по-пишман "историк", а другият като някаква драматична смес между треньор и "шоумен". Та тези "симпатяги" някога във времето си спретнали интервю, което пропагандната машина на Матрицата сега е яхнала и по собствени неведоми пътища навързва с коренно различни събития между съвсем други хора в наши дни, вменявайки вина в миналото и на двамата. Нещата дотолкова ескалират, че на единия даже щяли да му резнат кранчето от Pepsi...

Сериозно питам, вие разбирате ли наистина с какви абсурдни глупости ангажират и отвличат вниманието ни? Но не мислите, че целият този шум е случаен. Миньоните на системата използват личната драма на едно момиче, за да лансират на неин гръб прокарването на сатанинската (LGBTQ) Инстамбулска конвенция. На стадото подмолно се внушава, че ако беше приета досега, онзи психопат не би нарязал детето, все едно нямаме други закони, които да  потискат "токсичната му мъжественост" (съгласно тяхната терминология). Да се чуди човек как изобщо сме оцелели?

Значи според НПО-тата не е виновна пълната липса на държавност, а това, че не сме приели конвенция, легализираща сексуалното насилие над деца? Да, не е грешка в правописа, точно такова е предназначението ѝ. В реалността, всичко което ни казват, трябва да се чете наобратно!

А хилядите "популярни" нови "жертви", изплували изведнъж от тинята на забравата, даже няма да си правя труда да ги коментирам. Истината е, че нивото е ниско, ама много ниско, и ако някой се хваща на подобни безумни манипулации, значи си заслужава овчата съдба.

п.п. Последните години сме свидетели на безброй странни случаи на вменяване на вина на неудобни лица заради нечий недоказуем спомен за събития от миналото, понякога дори от преди десетилетия. Разбира се, междувременно, хората извършващи днес реални престъпления и геноцид срещу цялото човечество, разхождат мазните си физиономии напълно недосегаеми.

Както казах живеем в лудница и колкото повече се примиряваме, толкова по-лудо ще става.