Моето най-искрено уважение към доц. Мангъров, но за съжаление този човечец е все още дълбоко заспал, както и много, много други като него, въпреки всичко, случило се през последните 3 години. Няма да се впускам в конспиративни теории, твърдейки че доцентът е двоен агент на Матрицата; предпочитам да вярвам, че е обикновен „полезен идиот“, един от милионите такива. (Използвам този термин само, защото е много точен; нито целя, нито искам да го обиждам.)

Тази статия е провокирана от плъзналата в мейнстрийма новина с цитат на Мангъров: „След като "ваксина" стана мръсна дума, туберкулозата се завръща“. В нея той обяснява как съществува риск някои отдавна забравени болести да се върнат, тъй като хората са загубили вяра във ваксините. „Във връзка с грубия натиск за ваксиниране по време на COVID пандемията "ваксина" стана почти мръсна дума и много родители отказват да ваксинират децата си срещу морбили. Тази ваксина беше свързвана и с аутизъм, което няма нищо общо", категоричен е доц. Мангъров.

На практика доцентът отрича шокиращите данни, че днес броят на увредените от аутизъм деца е по-голям от всякога, особено в държавите с най-много задължителни ваксини като САЩ. А за възхода на раковите заболявания сред подрастващите дори няма да коментирам, достатъчно е да отворите Facebook!

Разбира се, високо деморализираното стадо тролове е абсолютно незаинтересовано от подобни факти. То търпеливо чакаше някой да му подаде сигнал и веднага се втурна през глава да пише коментари под новината с думите на Мангъра. Колко глупави сме били ние, "антиваксърите", как можело да отричаме науката, как заради нас щели да се върнат преборени от великите "ваксини" болести и т.н. безкрайни безумия и гнусна пропаганда, които даже не искам да обсъждам. За тази прослойка говори достатъчно това, че в опит да ни "обидят" на "антиваксъри", всъщност обиждат именно себе си, определяйки се за "ваксъри" или, казано другояче, за "добитък". Точно така, думата "ваксина" неслучайно произлиза от "крава".

Аз не мога да съдя Мангъров строго, защото този човек е продукт на системата и цял живот е работил в нея, поради което е толкова дълбоко програмиран, че на практика е невъзможно да бъде събуден, особено на тази възраст. Но за съжаление той и мнозинството лекари като него, несъзнателно, макар и с добри намерения, осакатяват стотици хиляди деца, инжектирайки им химикали, ГМО ракови бактерии, увреждащи мозъка течни метали и какви ли още не извращения в кръвта. (Достатъчно е просто да прочетете листовките.)

А на останалата част от обществото, притежаваща поне няколко работещи мозъчни клетки, искам веднъж за винаги да поясня:

Нито една ваксина, никога, дори и за миг, не е била проектирана да ви пази от каквито и да е болести, запомнете го! Имунната система в природата не функционира по този начин. Напротив, ако искате максимално да се доближите до истината в дадена сфера, винаги тълкувайте наобратно всичко, идващо от "експертите" по телевизията.

Ваксините са измислени, за да разрушават имунитета, а не да го градят. Неслучайно Бил Гейтс и така нареченият Елит, не ваксинират децата си!

Дори Мангъров, без да иска, призна за "ефективността" им, твърдейки във въпросната статия, че имало бум на заушка у нас през 90-те години заради неработеща ваксина (то пък кога е имало работеща?). И въпреки това продължава сляпо да вярва на индустрията. Нищо, че абсолютно същите корпорации, предлагащи COVID ваксината, произвеждат и детските ваксини. Явно мозъците на голяма част от обществото, предпочитат да изпаднат в състояние на шизофрения, вместо да преборят когнитивния дисонанс (нормално, искат се топки за второто). При този вид заболяване, едната личност вижда няколко от лъжите на Фармафията, докато паралелно другата личност безумно вярва на всичко останало, идващо от абсолютно същото място. Именно това Оруел нарича „двумисъл“, съзнанието ви приема едновременно, че Pfizer хем иска да ви убие, хем да ви предпази от болести. WTF!?

Всъщност, разбирате ли колко глупави са подобни разсъждения или и вие още спите?

Ако наистина се смятате за умни и критично мислещи хора, питали ли сте се някога защо, например, новородените бебета се имунизират срещу полово предавани болести като хепатит Б? Полов живот ли ще водят, че държавата толкова бърза да ги „защити“? Знаете ли, че имунната система при хората започва да се развива едва след шестия месец, а преди това детето се снабдява с антитела от кърмата на майката, тъй като все още няма изграден механизъм, генериращ собствени. На практика, новородените нямат имунна система, която да реагира на така наречените "ваксини", които им инжектират. Тогава, какво точно и защо им го бият? Помислете, ама този път със собствените си глави!

Цялата така наречена "конвенционална медицина" е измама; дори самото ѝ име е фалшиво, тъй като истинската традиционна медицина, основана на природата, е премахната отдавна силово от системата и позорно наречена "алтернативна", докато на нейно място е натикана, базираната на петрол фармацефтика.

Ваксините досега бяха изключително вредни и опасни, все пак целта им бе да ви направят мозъчно и физически увредени консуматори – клиенти на Биг фарма до гроб. След 2020 г. обаче Елитът свали картите и ваксините вече са не просто опасни и вредни, а смъртоносни. Всички нови ваксини ще бъдат РНК-базирани и ще съдържат (наночипове) графен. Така че, когато някой насърчава ваксинацията, заблуждавайки наивното стадо да се самоубива, умишлено или не, играе за отбора на Глобалистите и плановете им за депопулация.

Аз ви предупредих, оставям останалото на вашия разум. Ако съм спасил поне едно дете, за мен е достатъчно.

 Автор: Божието наказание